Expres

Nepotul lui Bob Marley, găsit mort într-o mașină

Nepotul lui Bob Marley, găsit mort într-o mașină
Nepotul legendarului cântăreț de reggae Bob Marley, Joseph „Jo Mersa” Marley, a fost găsit mort marți în Statele Unite ale Americii, relatează TMZ și New York Post. Momentan, nu este clară cauza decesului.
Joseph „Jo Mersa” Marley, fiul muzicianului Stephen Marley și nepotul lui Bob Marley avea 31 de ani.

Un reprezentant al lui Jo Mersa a confirmat decesul pentru revista Rolling Stone, dar nu a precizat cauza morții. Artistul american ar fi fost găsit fără reacție într-o mașină, potrivit jurnalistei Abka Fitz-Henley.

Postul de radio WZPP din Florida precizat că acesta a murit în urma unui atac de astm, deși nu a precizat o locație în care s-a întâmplat.
Jo Mersa și-a petrecut primii ani de viață în Jamaica, înainte de a se muta în Florida în timpul liceului. A studiat la Miami Dade College, potrivit Jamaica Observer. Jo Mersa era căsătorit și avea o fetiță.
Bob Marley, bunicul lui Jo Mersa, a murit în 1981 din cauza unui melanom, la doar 36 de ani. A avut 11 copii cu șapte femei diferite.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Un alt deces subit? Bun și ăsta. Rău e că nu citim de deviantii si de iubitorii de wax de la noi ca au mierlit-o! In frunte cu vilighei, jumara, cherechesu, arahatu, ghita pensatu, nebuna de moldovan, mahler piromana si… Citeşte mai mult »

Willy
1 an în urmă

De ce cenzurati comentariile? Nu da bine la “linia editoriala”?

Back to top button