Expres

Nemulțumiri privind fântâna arteziană din Piața Sfatului / Întrebare pentru Primăria Brașov

Nemulțumiri privind fântâna arteziană din Piața Sfatului.

„Este o rușine ca în plin sezon estival fântâna arteziană din Piața Sfatului să fie închisă în fiecare zi după ora 20.00! Până și supermarketurile închid la ora 22.00! De altfel, sunt foarte puține și băncile de odihnă în Piața Sfatului, de stau turiștii și cetățenii Brașovului așezați mai mult jos, pe betoane, privind seara un tablou trist”, ne-a sesizat, pe adresa redacției, un cetățean iubitor al Brașovului.

Nemulțumiri privind fântâna arteziană din Piața Sfatului

„Avem o fântână arteziană «simbol», la care – din păcate și de neînțeles – se dă stingerea chiar înaintea «orei găinilor». Ce se întâmplă?!?”, a întrebat respectivul, care așteaptă un răspuns din partea celor de la Primăria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
6 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
26 zile în urmă

Alo,domnii de la Primarie ! Stati calmi,ca daca o mai tin caldurile in halul asta,in cativa ani o sa ajungem la vorba Cartii Cartilor.Cum care e aia,ma ? Ma,da’ voi chiar nu mai stiti altceva de fesibuceala,tictoceala,otrava la chifla &… Citeşte mai mult »

Ron
26 zile în urmă

O mizerie,un gunoi simbol,un kitsch comunist Intr o Piata Sfatului nearanjată,doar vreo câteva tufe obosite la ghiveci. Ăștia care i dați cu simbol, mergeți mai prin cartierele vechi de blocuri daca va e dor de porcarii,ce să caute wc ul… Citeşte mai mult »

Ron
Răspunde la  Ron
26 zile în urmă

Băi, ăștia care dați dislike așa, că fraierii fără să știți de ce… stați voi o oră Intr o zi de vară, lângă porcăria aia de fântână,sa vedeți ce insolație faceți, “deștepților”. Cât despre “arhitectura ei,este un rahatel specific celor… Citeşte mai mult »

Brașoveanul
Răspunde la  Ron
26 zile în urmă

E făcută înainte de ’89, împreună cu întreaga amenajare a Pieței Sfatului și este inspirată din boltele cu arc frânt specific arhitecturii gotice și a piețelor central-europene, unde fântâna ocupă un punct central. Amenajarea arhitecturală de atunci direcționează către Curtea… Citeşte mai mult »

vax populi
26 zile în urmă

Alo,bzb ! Sunteti certati cu Cartea Cartilor,de mi-ati sters comentariul ? Da ? Si ea e certata cu voi si mi-a zis sa va spun ca intr-o zi mentalitatea asta a voastra satanista va va aduce multe lacrimi si scrasnete… Citeşte mai mult »

vax populi
26 zile în urmă

Scuze,mytex nu bzb,dar tot in haznaua aia sunteti.

Back to top button