Expres

Necazul a „lovit” crunt o familie din județul Brașov

Necazul a „lovit” o familie din județul Brașov și este nevoie de ajutor din partea semenilor. Inspectorul școlar Claudiu Muntean a făcut public cazul familiei Halmaghi.

Necazul și greutățile vin atunci când te aștepți mai puțin, așa cum a venit și în cazul familiei Halmaghi, o familie formată din 5 membri din comuna Șinca!
În data de 27 aprilie Liliana și Mihai Halmaghi au plecat în Germania pentru a lucra în agricultură și pentru a asigura un trai decent copiilor lor. După doar câteva zile Liliana, mamă a 3 copii a decedat, lăsând cu inimile frânte copilașii ei, soțul și familia.
În momentul de față familia este disperată urmând ca zilele următoare Liliana sa fie adusă acasă pentru a fi înmormântată.


Orice ajutor este bine venit în astfel de momente și de aceea va rog pe voi, oameni cu suflet mare, să ajutați această familie aflată la necaz!
Cei care doriți să ajutați o puteți face prin transfer bancar în contul deschis la banca Transilvania sau Revolut, deschise pe nume surorii Lilianei.
BANCA TRANSILVANIA
Cont: RO98BTRLRONCRT0565940901
Titiular: Gheorghita Nadia
REVOLUT
Cont: RO45BREL0005542320140100
Telefon: 0756482684″,
a transmis Claudiu Muntean.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button