Expres

„Nebunie” la Kaufland / Ulei și zahăr la reducere

„Nebunie” la Kaufland

Un supermarket din București a avut, astăzi, reduceri la zahăr și ulei. Prețurile promoționale erau de 4 lei kilogramul de zahăr și 7 lei kilogramul de ulei. Prin urmare, s-a format o coadă pe zeci de metri la intrarea în magazin. După ore bune de stat la coadă, „fericiții” au plecat cu cantități „industriale” din produsele aflate la preț redus.

„Am fost din cu totul alt motiv la supermarket și nu pot descrie nebunia din magazin pentru ulei și zahăr! Șoc și groază, un paznic care parcă numără cine intră și cine iese, proptit fix în mijlocul ușii la intrare! Oameni cu minim 4 baxuri de ulei și 2 baxuri de zahăr! Apropo, reducerea se face pentru 1 bax pe bon, așa că stai la coada de o iei ușor spre depresie. Fiindcă se scanează câte un bax pe bon! Vine o mare foamete și se fac provizii pentru cel puțin un an! Dar dacă nu e bogăție în cămară…. Parcă nu suntem români!”, a declarat o femeie pentru Realitatea TV.

„Nebunie” la Kaufland


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Matusa lui Barbu Gh
1 an în urmă

Haoleu! Ia sa ii zic si lui amarata de sorumea de sta prin gara masa lui Gigel, sa isi ia puradelul sa fugim si noi la ulei si zahar.

rosa
1 an în urmă

daca suntem niste prosti fara reactie ,astia care ne conduc ne-au incalecat si 
 o sa fie si mai rau, vedeti la alegerile urmatoare tot pe astia sa-i alegeti!

1 an în urmă

[…] – 23 decembrie, magazinele Kaufland se vor deschide între 7.00 și 8.00. Face excepție magazinul Kaufland Sibiu Mall, care se va […]

Back to top button