Expres

„Ne luptam pentru audiență ca nebunii. A fost un scandal” / Prezentatorul TV cu care Dan Capatos nu a mai vorbit de 10 ani

Dan Capatos recunoaște că nu a mai vorbit cu Mădălin Ionescu de când au ajuns la scandal, de la audiență. „Ne luptam pentru audiență ca nebunii. A fost un scandal”, a recunoscut prezentatorul de la Antena Stars.


„Nu știu dacă vi s-a întâmplat, mie mi se întâmplă anual, ca lucruri din trecut să fie readuse în atenția presei, de genul: «Ce a pățit Dan Capatos». Și se întâmplă câte o chestie de acum 10 ani. «Scandalul uitat…» Asta a fost printre ultimele acum. «Scandalul uitat dintre Mădălin Ionescu și Dan Capatos».

Ne-am ciondănit și noi la un moment dat, bine a fost destul de urât, dar n-am nimic cu băiatul ăla, chiar n-am nimic, săracul. Putem să mergem să bem o bere. E adevărat că nu vorbim, dar a trecut. A fost ceva punctual când ne luptam pentru audiență ca nebunii. A fost un scandal, ok. Care mai e relevanța că ne-am certat noi acum 10 ani?!”, a scris Dan Capatos pe rețelele de socializare.

Disensiunile dintre cei doi au pornit în luna noiembrie a anului 2014. Prezentatorul show-ului XNS, de pe Antena Stars, a fost chemat în judecată pentru denigrare, conform cancan.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare