Expres

Mohammad Murad, suspectat de complicitate în dosarul Sex cu minore

Mohammad Murad, suspectat de complicitate în dosarul Sex cu minore
Judecătorii Tribunalului Constanţa au decis azi, ca fostul jurnalist Dan Diaconescu să fie plasat sub control judiciar şi să respecte o serie de reguli.
Acesta va fi cercetat, în continuare, sub control judiciar, după ce judecătorii au desfiinţat decizia Judecătoriei Constanţa prin care acesta era plasat în arest la domiciliu în dosarul în care este acuzat de act sexual cu un minor în formă continuată şi folosire a prostituţiei infantile în formă continuată.
Acest scandal de proporții îl readuce în atenție și pe afaceristul de origine libaneză Mohammad Murad.

Proprietar al Complexului Panoramic Belvedere din stațiunea Olimp, miliardarul Murad este suspectat de complicitate cu Dan Diaconescu în dosarul „Sex cu minore”, potrivit unor surse judiciare contactate de Gândul.

Omul de afaceri i-ar fi pus la dispoziție, gratis, lui Dan Diaconescu camerele în care s-au desfășurat partidele de sex și ar fi avut cunoștință de ceea ce se petrecea în spatele ușilor închise.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button