Expres

Modificări pe linia RATBV Gară-Aeroport și pe două trasee metropolitane

Modificări pe linia RATBV Gară-Aeroport și pe două trasee metropolitane

RATBV anunță că va opera de vineri, 1 martie 2024, unele modificări în privința regimului de operare pe trei linii de transport public de persoane, schimbările fiind dispuse de Asociația Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public Brașov.

Citiți și:
Linia 36 își schimbă traseul

Astfel, „pentru a răspunde nevoilor de mobilitate și, implicit, pentru a crește atractivitatea serviciului de transport public oferit de societatea noastră”, pe linia A1 (Gara CFR Brașov – Aeroport), de mâine, autobuzele ce deservesc această linie vor opri, pe ambele sensuri de deplasare, și în stațiile denumite „Memorandumului” de pe strada Lungă, precizează Silviu Ștefan, purtător de cuvânt al RATBV.

Tot de la 1 martie, RATBV va suplimenta semnificativ, mai ales la sfârșitul săptămânii, capacitatea de transport oferită pe traseul metropolitan 320, Gara CFR Brașov – Feldioara/Rotbav. Concret, în zilele lucrătoare se introduce o nouă cursă, cu plecare la orele 22.00 din Brașov și 23.00 din Rotbav. În zilele de sâmbătă, se suplimentează numărul de curse prin efectuarea de plecări din Gara Brașov și la orele 10.00, 12.00 și 20.00, iar din Feldioara/Rotbav plecări suplimentare față de cele actuale la orele 11.00, 13.00 și 21.00. De asemenea, în zilele de duminică, în plus față de cursele existente, se vor mai efectua unele la orele: 12.00, 16.00 și 20.00 din Gara Brașov, respectiv 13.00, 17.00 și 21.00 din Feldioara/Rotbav. RATBV va actualiza, pe site și în stații, graficele de circulație ale acestei linii, noile afișe urmând a purta mențiunea „Valabil de la 1 martie 2024”.

O modificare survine și în parcursul liniei 140, Brașov – Zărnești, referitoare la introducerea unei noi perechi de stații pe raza orașului Zărnești. Denumite „Strada Mare” pe ambele sensuri de deplasare, stațiile sunt situate între actualele puncte de îmbarcare / debarcare „Gara Tohanul Vechi” și „Facultativă”. „Menționăm că modificările de pe liniile metropolitane menționate au fost aprobate de Asociația Metropolitană la solicitarea primăriilor din Feldioara și, respectiv, Zărnești”, mai spune Silviu Ștefan.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button