Modernizarea Drumului de sub munte, model de bune practici la nivelul Regiunii Centru
Modernizarea Drumului de sub munte, model de bune practici la nivelul Regiunii Centru
Daniel Gligoraş (foto 1, dreapta) , administratorul public al judeţului Braşov, a fost prezent la Conferinţa Regională „Dezvoltarea Regiunii Centru cu fonduri europene. Perspective de viitor” şi la Reuniunea Comitetului Regional de Planificare Centru, evenimente în cadrul cărora au fost analizate rezultatele şi impactul proiectelor de dezvoltare finanţate prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 în cele şase judeţe care compun această regiune.
Cu acest prilej, oficialul braşovean a prezentat audienţei primul şi cel mai amplu proiect de modernizare a infrastructurii de drumuri judeţene pe care Consiliul Județean Braşov l-a implementat cu succes utilizând fondurile accesate prin POR 2014-2020, şi anume „Modernizare drum interjudețean DJ 104A, DJ 105C și DJ 105P format din DJ 104A km 0+000–45+000, DJ 105C km 6+300–3+800, DJ 105P 0+000–3+800”.
Nu doar din postura de administrator public, ci mai ales din cea de manager de proiect, Daniel Gligoraş a vorbit despre acest proiect investiţional major pentru judeţul Braşov şi de o importanţă vitală pentru comunităţile locale aflate la poalele Monţilor Făgăraş, care prin intermediul celor aproximativ 50 de kilometri de drumuri judeţene modernizate sunt acum legate la principalele căi de comunicaţii.
Drumul interjudețean DJ 104A – DJ 105C – DJ 105P înseamnă o conectivitate sporită a locuitorilor din Ţara Făgăraşului prin intermediul unei căi rutiere care pune în valoare peisaje pitoreşti, monumente istorice şi valori de patrimoniu din aşezările situate la poalele Munţilor Făgăraş: Şinca Veche, Şercăiţa, Bucium, Mărgineni, Sebeş, Recea, Gura Văii, Lisa, Sâmbăta de Sus, Drăguş, Viştea de Sus, Victoria şi Ucea de Sus.
Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.