Expres

Milionar găsit mort în fosa septică

 

Milionarul Dan Ţandea a fost găsit decedat în cursul acestei dimineţi, în jurul orei 4.50, la ferma sa din localitatea Apahida, judeţul Cluj, după ce a căzut într-o fosă septică, folosită pentru canalizare, informează publicaţia locală Foaia Transilvană.
Trupul bărbatului în vârstă de 52 de ani a fost transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului. Sunt efectuate cercetări sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă”, transmite IPJ Cluj.

Dan Cristian Țandea avea 51 de ani și era cunoscut ca un crescător de vaci de lapte, dar și ca fermierul care a salvat brânza de Năsal, potrivit Agrointel.

A condus până nu de mult Cooperativa Someș-Arieș, formă asociativă care avea, în 2018, o cifră de afaceri de 5 milioane de euro. Dan Țandea administra, la acea vreme, o fermă care lucra circa 500 de hectare de teren, cu un efectiv de 270 de vaci de lapte, în timp de soția și fiul lui Dan Cristian Țandea dețineau alte 56 de bivolițe, 44 de vaci și 700 de oi”, informează Agrointel.

„Era o instalație improvizată. El a intrat acolo să monteze nu știu ce țeavă și nu a mai putut ieși. Acolo a fost găsit mort în cursul dimineții. Cel mai probabil a intrat acolo și nu a mai putut să iasă. Noaptea a fost frig și a înghețat acolo”, spun surse pentru publicația „Foaia Transilvană”.

Sursă foto: foaiatransilvania.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button