Expres

Miliardar găsit mort în biroul său

Miliardar găsit mort în biroul său

Finanțatorul american, pionier în domeniul achizițiilor corporative prin îndatorare, cunoscută sub numele de cumpărare cu efect de levier, a fost găsit mort, la vârsta de 78 de ani, spune familia sa, potrivit BBC.
Într-o declarație, familia lui Thomas H Lee a spus că este „extrem de întristată” de moartea miliardarului.

The New York Post relatează că a murit din cauza unei împușcături auto-provocate, în biroul său din Manhattan. De altfel, și Poliția din New York a declarat pentru BBC că un bărbat de 78 de ani a fost găsit mort, joi dimineață pe 767 Fifth Avenue, adresa la care sunt amplasate birourile Thomas H Lee Capital LLC.

Potrivit Forbes, averea lui Lee era de 2 miliarde de dolari la momentul morții sale.
Purtătorul de cuvânt al poliției nu a confirmat că bărbatul a murit din cauza unei plăgi auto-provocate prin împușcare, menționând că acest lucru va fi stabilit de medicul legist.
La sosire, EMS (Serviciile Medicale de Urgență) au răspuns și au declarat că bărbatul a decedat la fața locului”, au spus aceștia.

„În timp ce lumea îl cunoștea ca fiind unul dintre pionierii în afacerile de capital privat și un om de afaceri de succes, îl cunoșteam ca pe un soț devotat, tată, bunic, frate, prieten și filantrop care punea întotdeauna nevoile altora în fața alor lui”, a declarat purtătorul de cuvânt și prietenul de familie, Michael Sitrick.
Lee era cunoscut pentru că a achiziționat compania de băuturi Snapple în 1992 și a vândut-o doi ani mai târziu Quaker Oats pentru 1,7 miliarde de dolari, de 32 de ori mai scump.

De asemenea, a fost cunoscut ca filantrop și membru în consiliile de administrație ale multor organizații, printre care Lincoln Center, Muzeul de Artă Modernă, Universitatea Brandeis, Universitatea Harvard și Muzeul Patrimoniului Evreiesc.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Mi puneti o data articolul, cui litere mai mari. L-a ratat latraul putinist barbughe.

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Boschete deviant, marș după el. Ai poluat destul atmosfera, nu crezi!?

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
1 an în urmă

Pana la urma s-a activat prostaletele latrator putinist.

Back to top button