Expres

Mihai Morar, despre evenimentul Forza ZU de la Brașov și… Crucea Roșie

Mihai Morar a postat în această seară despre evenimentul Forza ZU de ieri, din Brașov și despre Crucea Roșie.

„IERI, LA FORZA ZU AM STABILIT PROBABIL UN RECORD MONDIAL: CEL MAI MARE CURS DE PRIM AJUTOR ținut vreodată. ZECI DE MII DE OAMENI DINTR-O PIAȚĂ AU RĂMAS CONECTAȚI LA VIAȚĂ! Pentru că ieri a fost Ziua Mondială a Primului Ajutor, alături de 2 voluntari ai Crucea Rosie Romana, le-am arătat oamenilor cât de ușor poți salva viața celor de lângă tine. Accidentele se pot întâmpla oricând, oricui. Și există situații în care PRIMUL AJUTOR EȘTI CHIAR TU”, a scris el pe Facebook.


Totodată, le-a cerut urmăritorilor săi să lase o „inimă” roșie la postare, pentru cei doi tineri voluntari de la Crucea Roșie.


„Toți ne lăudăm că am face orice pentru cei dragi, ne-am da viața pentru copiii sau părinții noștri, dar câți dinte noi știm manevrele simple de prim ajutor?! Un curs complet de prim ajutor durează doar 12 ore și îl poți face în cele 48 de centre de formare Crucea Roșie din toată țara. Merită viața celor mai dragi nouă 12 ore din viața noastră? Dacă vrei să te înscrii la cursuri, o poți face direct pe https://crucearosie.ro/ce-facem/prim-ajutor/.


Când cineva de lângă tine strigă «Ajutooor!», poți fi erou dacă știi să îi acorzi corect primul ajutor. Ieri, pe 9 Septembrie, de Ziua Mondială a Primului Ajutor, zeci de mii de oameni au aflat că adevărata Forză este, mai mult decât să îți pese, să fii în stare să ajuți. Vă mulțumim!”
, a mai scris Mihai Morar.

Sursa foto: Facebook Mihai Morar


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button