Expres

Migranți la graniță în pielea goală

Migranți la graniță în pielea goală

Militari eleni au găsit 92 de migranți în pielea goală, care au forțat traversarea râului Evros, ce marchează frontiera dintre Grecia și Turcia. Faptele s-au produs vineri, așa cum a anunțat Ministerul Protecției Civile din Grecia.

Ministerul Migrației din Grecia a acuzat guvernul de la Ankara de „tratament rușinos pentru civilizație”. A solicitat anchetarea acestui incident.

Victimele n-avea nici haine, nici bagaje. Câțiva migranți le-au relatat responsabililor eleni că au fost transportați de-a lungul râului cu trei vehicule ale autorităților turce, după care au fost plasați în bărci pneumatice pentru a ajunge în Grecia.

Mulți dintre acești migranți erau răniți.

Guvernul de la Atena vrea să închidă complet această frontieră, din nord-estul Greciei, din cauza numărului extrem de mare de migranți ce intră din Turcia. Gărzile de frontieră elene au constatat, de asemenea, o creștere a migranților veniți din Turcia pe Marea Egee.

Migranți la graniță în pielea goală


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare