Expres

Micutzu va lucra 30 de zile în folosul comunității

Micutzu va lucra 30 de zile în folosul comunității
Celebrul actor de stand up comedy Micutzu răsuflă ușurat după scandalul monstru în care a fost implicat acum doi ani și jumătate, pe Calea Victoriei din Capitală și care i-a adus un dosar penal pentru amenințare. Atunci, artistul pe numele său real Cosmin Nedelcu, a fost protagonistul unui schimb dur de replici cu un bărbat care îl ironizase, iar scandalul s-a lăsat cu îmbrânceli și geamuri sparte.

După doi ani și jumătate de cercetări, audieri și confruntări de probe, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au ajuns la concluzia că nu există interes public pentru tragerea la răspundere penală a celor implicați în acest scandal și au dispus renunțarea la urmărirea penală a lui Cosmin Nedelcu, dar și în cazul celorlalți doi protagoniști.

Procurorii susținuți de ofițerii care au făcut cercetările în acest caz au ajuns la concluzia că, deși au avut de-a face cu infracțiuni care pot fi pedepsite conform Codului Penal, ei cred că infracțiunile nu sunt dintre cele mai grave și că totul a plecat de la discuții în contradictoriu.

În august 2021, în timp ce traversa Calea Victoriei, Micutzu a fost abordat de un grup de trecători care i s-au adresat ironic, ceea ce l-a iritat pe actor. De aici a izbucnit întregul scandal care a debutat cu un schimb de replici dure și s-a ajuns, în final, la îmbrânceli și geamuri sparte.

Toate aceste detalii i-au făcut pe procurori să ajungă la concluzia că totul a fost pe fondul unor impulsuri de moment și că aceștia au avut reacții relativ firești. Ținând cont de faptul că urmările nu au fost dintre cele mai grave, că rănile suferite de unii dintre cei implicați în scandal nu au fost foarte grave, dar mai ales de faptul că cei cercetați nu au avut de-a face cu legea penală, procurorii au ajuns la concluzia că beneficiul statului prin tragerea lor la răspundere penală este disproporționat ținând cont de ceea ce s-a întâmplat, dar mai ales de cheltuielile pe care le-ar face statul cu un proces și mai ales în ceea ce privește urmările acestuia.

Deși niciunul dintre cei implicați nu va mai fi urmărit penal, cu toții vor trebui să presteze muncă în folosul comunității, în cazul actorului fiind vorba de 30 de zile pe care le va presta la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4. El a fost avertizat că în cazul în care nu va veni cu o adeverință care să ateste că a muncit fără să fie răsplătit riscă să fie reîncepută urmărirea penală.

Actorul a refuzat să comenteze decizia procurorului. Ceilalți doi suspecți nu au putut fi contactați. Renunțarea la urmărirea penală va trebui confirmată de instanța de judecată, iar termenul stabilit în acest caz fiind în mai puțin de o lună.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button