Expres

Micuța Eva are nevoie de sânge în lupta cu leucemia

Micuța Eva are nevoie de sânge în lupta cu leucemia. Eva-Maria are trei ani și este din Brașov. În loc să se bucure de copilărie, stă mai mult în spitale. Anul trecut a fost diagnosticată cu leucemie. A făcut tratament, unul chinuitor și pentru un adult. A fost nevoie și de transfuzii de sânge și trombocite. Boala perfidă părea să dea înapoi. Din păcate, a revenit. Eva e acum internată la Institutul Clinic Fundeni București. Și are nevoie din nou de sânge. Părinții au cerut ajutor pe Facebook.

„Ea este Eva și are 3 ani. Probabil, câțiva dintre voi vă amintiți de ea, fiindcă acum aproape un an vă rugam să donați sânge pentru ea. Din păcate, leucemia a revenit și a reînceput chimioterapia, având din nou nevoie de transfuzii de sânge și trombocite.

Vă rugăm dacă puteți dona sânge pentru ea, să mergeți la orice centru de transfuzii, să specificați că este pentru Spătariu-Hămbărianu Eva-Maria, la Institutul Clinic Fundeni București. Nu contează grupa de sânge. Vă rog, dacă donați, să îmi trimiteți pe messenger sau Whatsapp (telefon: 0757340789) o poză cu dovada de la Centrul de transfuzii.

Se poate suna pentru a face programare pentru a nu aștepta sau cu ajutorul aplicatiei BlooDoChallenge.

Vă mulțumim!”

Centrul de Transfuzii din Brașov are program de luni până joi, între orele 7 și 13, și vinerea, de la 7 la 12. Puteți suna la numărul 0268.410255 sau folosi aplicația BlooDoChallenge.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] bebeluș din Brașov are nevoie de sânge. Donarea se face la Centrul de Transfuzii din Brașov, de unde veți primi și recompense […]

Back to top button