Expres

Meteo Brașov & România / Vor fi și 30 de grade Celsius, dar și furtuni

Meteo Brașov & România.

Vremea se va încălzi în zilele următoare (vezi AICI), iar în weekend temperaturile se vor apropia de 30°C în câteva zone din țară. În schimb, ploile se vor extinde treptat dinspre vest și ar putea cuprinde o mare parte din țară la începutul săptămânii viitoare, așa cum au prognozat specialiștii de la Meteo&Radar.

Meteo Brașov & România

Dacă joi și vineri se vor atinge între 17 și 24°C, sâmbătă mercurul va urca până la 26-28°C în Banat. În a doua parte a weekend-ului, aerul cald va cuprinde și restul țării, iar temperatura va depăși pragul unei zile de vară în majoritatea regiunilor. În Banat și Crișana sunt posibile maxime de 30°C.

Șansele de ploi torențiale și furtuni vor crește semnificativ la începutul săptămânii viitoare. Astfel, în unele zone, mai ales din vest și sud-vest, până pe la mijlocul săptămânii viitoare s-ar putea acumula între 50 și 80 l/mp, în timp ce unele locuri, îndeosebi în est, ar putea fi ocolite complet de ploi sau vor primi cantități de sub 5-10 l/mp.

Vestea bună e că vremea se va menține destul de caldă și pe parcursul săptămânii viitoare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare