Expres

Medicul Gabriel Diaconu, despre greva din Educație

Medicul Gabriel Diaconu, despre greva din Educație. Medicul psihiatru Gabriel Diaconu trimite elevilor din ani terminali, care au de susținut examene în această vară, un mesaj de încurajare.

După ce că sunteți cârpiți de emoție, că doar vin examenele, să mai și stați cu gândul dacă le mai dați, când le dați, cum le dați dar, mai ales, cum o să le treceți”, a scris medicul pe pagina sa de facebook. Redăm mai jos postarea:

Hei, puștime,

Aceste rânduri sunt despre voi. Mă gândesc că sunt puține șanse să le citiți voi direct. Poate vi le arată părinții. Sau poate, deși profii sunt înfuriați (și poate pe unii i-am înfuriat chiar eu), aveți un dirig sau o dirigă mai cumsecade.

Prin ”cumsecade” mă refer la apropierea de voi. Unii terminați clasa a VIII-a. Alții sunteți a XII-a. Ce pleașcă pe capul vostru, după ce că sunteți cârpiți de emoție, că doar vin examenele, să mai și stați cu gândul dacă le mai dați, când le dați, cum le dați dar, mai ales, cum o să le treceți.

Sunt mulți oameni cărora le pasă. Ce vreau să spun prin asta e că se și gândesc la voi, dar și că-și doresc să reușiți. Să treceți cu bine prin momentul ăsta al vieții. Cred că trebuie să le aducem aminte oamenilor câteva lucruri despre voi.

Cei care dați BAC-ul, de bună seamă n-ați avut cea mai faină perioadă de liceu. Când a început pandemia de COVID abia intraserăți în clasa a IX-a. Ce-am făcut noi, atunci, ca țară, a fost să ne gândim cum să prevenim mai bine răspândirea unei boli infecto-contagioase care omora. Cât omora, cum omora, pe cine omora mai degrabă, asta nu știam foarte bine încă”.

Postarea integrală AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
8 luni în urmă

godina ce zice? Nu il dati la ziar? Sau va este rusine ca va umpleti de penibil? Te pomenesti ca v-ati impus niste limite…

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
8 luni în urmă

Waxere, bună paralela cu godină. Rahatul ăsta cu ochi care lăuda mizeriile din plandemie e la fel de priceput ca godină. Tu nu mai lauzi dozele, prăpăditule? Nici măcar botnițele? Ălea îți mai maschează saliva care-ți curge pe la colțul… Citeşte mai mult »

Barbu Gh.
8 luni în urmă

Tupeu de prăpădit ordinar pe acest nenorocit. A contribuit din plin la propaganda nenorociților din planndemie iar acum mai guiță. Copii au pierdut doi ani de școală iar hoitul mai și comentează.

Back to top button