Expres

Medicii i-au amputat și mâinile sportivului rus Roman Kostomarov

Medicii i-au amputat și mâinile sportivului rus Roman Kostomarov

Starea de sănătate a lui Roman Kostomarov, 46 de ani, continuă să se deterioreze (detalii AICI ). Doctorii sunt acum îngrijorați de tulburările funcționale ale plămânilor și rinichilor, relatează publicația rusă Komsomolskaia Pravda.
Pe 24 ianuarie, a fost deconectat de la aparate, dar tulburările circulatorii s-au dezvoltat rapid și a făcut sepsis (n.r. – otrăvire a sângelui). Așa că medicii au decis amputarea picioarelor, apoi a mâinilor.

Acum, funcția pulmonară este sever restricționată și a trebuit plasat un dren pentru a elibera plămânii și pentru a drena lichidul din organ. În plus, medicii sunt îngrijorați de o funcționare defectuoasă a rinichilor.

În timpul tratamentului din ultimele săptămâni, rinichii au fost puternic împovărați de cocktailul de medicamente administrat. Potrivit Clinicii Kommunarka din Moscova, unde este tratat Kostomarov, medicația a fost redusă. Fostul sportiv de top este în stare critică. Corpul lui era prea slab pentru a supraviețui unei noi operații și anesteziei asociate, au transmis doctorii.

Medicii i-au amputat și mâinile sportivului rus Roman Kostomarov. Roman Kostomarov este maestru emerit al sportului în Rusia. El a reușit cele mai importante rezultate în proba de dans alături Tatiana Navka, 47 de ani, soţia lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus Vladimir Putin.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

De conationalul sau rusnac nu mai latra nimic slugoiul putinist barbughe? De data asta nu zbiara ca o fi de la dozele dubioase de Sputnik V? De ce? Pai de aia, ca e platit sa imprastie ura si neincredere? Se… Citeşte mai mult »

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

AUROLAC, DACĂ NU AI FI REDUS MINTAL, AI FI ȘTIUT CĂ ȘI MUJICII S-AU INJECTAT LA GREU. DAR EȘTI PREA BĂTUT ÎN CAP CA SĂ REALIZEZI ASTA.

Willy
1 an în urmă

Dupa cum era de asteptat aici nu mai avem parte de expertiza in medicina a slugoiului putinist barbughe. Aici nu s-a mai imbolnavit rusancul patinator de la doze? Sau masca? Sau covid? Aici si acum nu mai da bine propaganda… Citeşte mai mult »

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Boschete, cât poți fi de waxer. Waxerii nu au naționalitate, culoare sau gen, îngrămăditule. Un waxer e un waxer. Că a fost injectat cu zamă de-a mujicilor, de-a amerocilor sau de-a richipeilor nu mai contează. Cel mult îi va diferenția… Citeşte mai mult »

Back to top button