Expres

Medic ATI, găsit mort

Medic ATI, găsit mort
Caz șocant la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare “Prof.Dr. C.C. Iliescu”, din cadrul Institutului Fundeni din Capitală. Un medic în vârstă de 58 de ani a fost găsit mort, în această dimineață, iar prima ipoteză este sinuciderea.
Potrivit surselor citate de Realitatea Plus, medicul se afla în tură, iar lângă trupul său a fost găsită o perfuzie.

În pofida eforturilor cadrelor medicale, a fost declarat decesul acestuia. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.
La spital au ajuns polițiștii pentru verificări și au deschis deja o anchetă.
Era unul din lupii tineri care promitea enorm. A fost un șoc pentru noi. Este încă o victimă pe altarul acestei specialități care este dovedită ca fiind profesia cea mai grea din toate meseriile din lume, are cea mai mare rată a suicidului și depresiilor”, a declarat vineri, la un post TV, președintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, Dorel Săndesc.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare