Expres

Mașini „atacate” cu ouă, în județul Brașov

Mai multe mașini au fost „atacate” cu ouă, ieri, în județul Brașov. S-a întâmplat pe o stradă din municipiul Făgăraș. Făptașii, niște puști, au fost prinși în fapt de polițiști. Ei s-au ales cu sancțiuni.

„La data de 25.10.2022, în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au depistat, în flagrant, trei tineri, cu vârste de 15 și 16 ani, care desfășurau activități contrare ordinii publice, respectiv aruncau cu ouă în autovehiculele aflate în trafic pe strada Doamna Stanca din municipiul Făgăraș.
Cei trei tineri au fost sancționați contravențional, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 (n.r. Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice)”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Nu se știe exact câte mașini au fost „atacate” cu ouă până la intervenția polițiștilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button