Expres

Maseur arestat pentru agresiune sexuală

Maseur arestat pentru agresiune sexuală. Mircea Cornel Bratosin, asistent medical balneofizioterapeut la Departamentul Masaj din cadrul Spitalului de Recuperare din Băile Felix, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru agresiune sexuală în formă continuată.

 În fața anchetatorilor, Bratosin ar fi încercat să se apere susținând că ar fi atins din greseală părțile intime ale pacientelor pentru că are probleme de vederea, însă numărul reclamațiilor este prea mare.

Cinci femei au acuzat că, în timpul procedurilor medicale, bărbatul a ajuns cu mâinile în zonele lor intime.

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea. Dispune arestarea preventivă a inculpatului B.M.C. cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală în formă continuată, totul cu aplicare art. 38 al. 1 C.p.. pe o durată de 30 de zile, de la data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă emis în baza prezentei încheieri”, se arată în minuta instanței.

Maseur arestat pentru agresiune sexuală. Femeile au spus că au fost agresate în mai multe rânduri. Unele dintre ele au susținut că bărbatul le-a pus mâna pe sâni.,

Același lucru l-a declarat și o polițistă, pacientă a Spitalului Clinic de Recuperare din Băile Felix, potrivit bihon.ro.

Costel Mircea Bratosin a fost reținut luni, 5 decembrie, iar marți a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, decizie pe care o poate contesta, încă, la Tribunalul Bihor.

Costel Mircea Bratosin a fost primul concurent albinos, o condiție genetică extrem de rară care afectează pigmentul, la un show TV din România.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button