Expres

Marian Godină dă de pământ cu ministrul Lucian Bode

Marian Godină dă de pământ cu ministrul Lucian Bode.

În urmă cu puțin timp, polițistul Marian Godină a reacționat, într-o postare pe Facebook, față de ministrul român de Interne, Lucian Bode, negociatorul în dosarul Schengen.

Revolta românilor manifestată împotriva resorturilor de ski, firmelor, afacerilor și băncilor austriece e explicabilă însă, așa cum bine îi șade românului, mereu de uită în ograda altora înainte de a se uita în a sa. În cazul în care ați uitat, participant la dezbaterea pe subiect, din partea României, este dl doctor Bode. Mă întreb în ce limbă și-a adus dl doctor Bode argumentele pro aderare. Oare știu oamenii aceia că dl Bode este doctor, după ce a tradus din engleză (paradoxal) și după ce a furat munca altora?

Dar că dormea pe bancheta din spate a unei mașini al cărei șofer a produs un accident rutier pentru că se strecura cu șmecherie printre muritorii de rând sufocați în infrastructura jalnică a țării care vrea în Schengen? Cu astfel de oameni vreți ca țara noastră să însemne ceva în relațiile internaționale? Vă întrebați de ce nu suntem respectați? Pe acel domn îl poți trimite cel mult să negocieze achiziția unui tractor la mâna a doua, în niciun caz să-i pui în mânuțele cu care a copiat cu nerușinare destinul unei națiuni“, a scris Godină pe Facebook.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Pana la urma a aflat careva cine este acest Godina?

VAX POPULI
1 an în urmă

Se kka Austria in fatza celor care vor boikot.Apoi,daca romanii cred ca Tirolul sta in baza crvelor si ghertoilor de Romania,se inseala amarnic.SCHENGEN NU e balacareala romaneasca ! In Schengen NU intri cu coruptia pana in maduva oaselor si cu… Citeşte mai mult »

Mama lui Raoke
1 an în urmă

Of, of! Mi-am mai revenit un pic. Am crezut ca Raoke asta al meu, manca-l-ar mama de kakațel, e singurul bufon in tara asta. Dar vad ca mai sunt. Numai din ce citesc aicilea si m-am lamurit. Merit o bere,… Citeşte mai mult »

Back to top button