Expres

Marian Godină: „Bucura-m-aș de cât sunteți de prostani”

Marian Godină: „Bucura-m-aș de cât sunteți de prostani”

Într-o postare făcută ieri pe Facebook, Marian Godină susține că mai mulți jurnaliști „care încasează bani de la partid” îl atacă din cauza afirmațiilor făcute la adresa ministrului Lucian Bode, după ce a fost acuzat de plagiat.

Continuând să îl acuze pe Lucian Bode că încearcă să scape de acuzații „ca cei mai versați dintre infractori”, el subliniază că, datorită ”lătrăilor”, numărul urmăritorilor săi a crescut.

Ca să nu mai pomenesc de domnul doftor, niște “jurnaliști”, care încasează bani de la partid, s-au pus pe mine. Gata, nu mai zic nimic, promit. Doar atât:

Lucian Bode e un hoț care conduce Ministerul de Interne și care se laudă în Parlament că CNA a amendat doi jurnaliști care l-au criticat.

Am cunoscut infractori de drept comun care și-au recunoscut faptele, spre deosebire de Bode care dă în judecată tot ce poate pentru a-și acoperi hoția.

Și nu vrea să se judece dacă a plagiat sau nu, ci dacă a fost corect să fie verificat. Așadar știe că a furat și nu contestă asta, dar caută portițe pe proceduri, ca cei mai versați dintre infractori.

Lucian Bode și-a pus lătrăii pe mine și pe alții, iar ei, foarte ascultători, au îndeplinit ordinul și au început să mă atace. Atât de tare m-au atacat, încât mi-a crescut pagina cu vreo cinci sute de urmăritori. Continuați să lătrați, băieți!

PS Bode tot un hoț rămâne, oricât ați lătra voi.

BUCURA-m-aș de cât sunteți de prostani”, a transmis Marian Godină.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button