Expres

Maistru militar decedat la 49 de ani, după ce i s-a făcut rău la Aerodromul Ghimbav…

Un maistru militar în vârstă de 49 de ani a decedat după ce i s-a făcut brusc rău la Aerodromul Ghimbav, jud. Brașov. El era la antrenamente, când a leșinat. Bărbatul a fost dus de urgență la spital, unde a intrat în operație. Din nefericire, însă, nu a putut fi salvat.

„Luni, 5 decembrie, maistrul militar clasa a II-a Florin Ștreangă, din cadrul Divizionului 164 Forțe Navale pentru Operații Speciale a decedat din cauze naturale.
Militarul se afla pe Aerodromul Ghimbav pentru executarea unor salturi de parașutare, când și-a pierdut brusc cunoștiința. După acordarea primului ajutor la fața locului, acesta a fost transferat la Spitalul Județean Brașov, unde după o intervenție chirurgicală efectuată în regim de urgență, a decedat.
MM II Ștreangă Florin avea 49 ani, era angajat al MapN din anul 1993, era căsătorit și avea doi copii.
Transmitem și pe această cale condoleanțe familiei și facem tot ce este necesar pentru a-i sprijini în aceste momente dificile.
Trupul camaradului nostru a fost depus la Capela Sfântul Mina din Mangalia.
Funerariile vor avea loc vineri, 9 decembrie 2022, la Cimitirul Municipal din Mangalia.
Cinste și onoare memoriei sale! Dumnezeu să îl odihnească în pace”, scrie pe pagina de Facebook Forțele pentru Operații Speciale Române.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Cate doze avea? Era la zi cu ele? Ii lipsea vreuna? Nu cred, altfel apuca 50-ul.
Oricum, bune si sigure dozele. Asteptam sa-i calce pe urma deviantii ca jumară, ghita, muslimul, imbri, cherechesu…. Aaaa… si deviantii locali ca viligheia.

Back to top button