Expres

Mai multe autobuze RATBV pe o linie metropolitană

Mai multe autobuze RATBV pe o linie metropolitană. La solicitarea Primăriei comunei Vama Buzăului, RATBV va suplimenta în zilele de sâmbătă, 29 iulie și duminică, 30 iulie, numărul de curse pe traseul metropolitan cu indicativul 540, deoarece la sfârșitul acestei săptămâni se va desfășura în comuna menționată festivalul „Vama de la Munte”.
Astfel, în cele două zile de weekend, autobuzele de pe linia 540 vor circula conform orarelor corespunzătoare unor zile lucrătoare, cu mențiunea că plecarea de la capătul de linie Vama de Sus programată la ora 21.30 va fi realizată la ora 22.30. Mai exact, în zilele de 29 și 30 iulie, vor fi efectuate următoarele plecări:
– capăt de linie Căprioara (Brașov): 4.00; 7.40; 13.35, 16.19; 20.00;
– capăt de linie Vama de Sus (Vama Buzăului): 5.20; 9.10; 15.00; 17.40; 22.30.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
10 luni în urmă

Neinteresant. Dar uitați aicea o știre care nu ni s-a scris. Știți că a venit zilele trecute amerloca de la licuriciul cel mare. UITAȚI CE „VALORI” PROPAGĂ EI ÎN LUME: „Steagul LGBT a fost ridicat, marți, 25 iulie, la Ambasada… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 10 luni în urmă de către Barbu Gh.
Renate
10 luni în urmă

O singură șansă au copiii si nepoții nostri să nu se depraveze, roexit!

Barbu Gh.
Răspunde la  Renate
10 luni în urmă

Amerloaca venise la Brașov să ne mângîie pe creștet de proști și slugarnici ce suntem. Chestia cu racheții neonaziști pe care-i ținem în puf. Singurii din Europa,,,

10 luni în urmă

[…] Comuna Vama Buzăului este situată la aproximativ 50 de kilometri de Braşov, spre Buzău, într-o zonă de munte extrem de frumoasă, cu posibilităţi de cazare și cu puncte gastronomice locale, pentru cei care doresc să fie prezenţi la această… Citeşte mai mult »

Back to top button