Expres

Mai bine jumătate de oră în avion deasupra Brașovului, decât jumătate de zi pe DN1

Mai bine jumătate de oră în avion deasupra Brașovului, decât jumătate de zi pe DN1.

Luni, 31 iulie, făgărăşeanul Nicu Comşa a venit din capitala Italiei şi a aterizat pe aeroportul de la Braşov, mai aproape ca niciodată de casa sa. Întâmplător, în aeronava cu care a venit de la Roma/Fiumicino, Nicu a întâlnit două familii din satul său natal, Sâmbăta de Sus şi mai mulţi pasageri din satul învecinat, Drăguş, scrie salutfagaras.

Şi-a cumpărat bilet din timp şi a aşteptat să vină data îmbarcării. Ora zborului spre România i-a fost schimbată, dar asta nu i-a stricat bucuria de a veni direct la Braşov.
„Iniţial, când am rezervat, am avut un orar mai convenabil, pe 31 iulie la ora 10.00, apoi cei de la Dan Air mi-au trimis un e-mail că s-a modificat zborul. Plecarea s-a mutat la ora 03.00 dimineaţa, tot pe 31 iulie, ceea ce însemna să te trezeşti mult mai devreme. De asemenea, luasem zbor de întoarcere pe data de 21 august, iar ei mi l-au reprogramat mai repede cu câteva zile. Am venit acasă cu fiica mea şi reprogramarea zborului însemna că ne strică vacanţa, aşa că am trimis un e-mail şi am cerut să ne pună zborul de întoarcere în prima dată disponibilă după data de 21 august pentru care optasem la început. Au răspuns la e-mail ceva mai greu şi şi-au cerut scuze pentru asta motivând că sunt foarte aglomeraţi, iar zborul ni l-au reprogramat pe data de 25 august, ceea ce este foarte ok”, povesteşte Nicu.
Avionul s-a învârtit deasupra Braşovului o jumătate de oră pentru că aeroportul încă nu era deschis la prima oră a dimineţii, însă nu i s-a părut grav.
„La ora 06.30 eram deja deasupra Braşovului, dar nu am primit permisiunea de aterizare din cauză că aeroportul se deschide doar de la ora 07.00 şi ne-am plimbat vreo jumătate de oră deasupra Braşovului. Zborul de la Roma la Braşov nu este o oră şi 50 de minute cum ar fi până la Bucureşti, ci o oră şi 30 de minute”, spune acesta.
Mai bine jumătate de oră în avion deasupra Brașovului, decât jumătate de zi pe DN1. Biletul spre România a fost cumpărat cu 56 de euro şi a inclus şi bagaj de cală. Pentru această perioadă aglomerată de vară, făgărăşeanul spune că preţul este foarte bun. El l-a cumpărat la ofertă, imediat după ce compania a anunţat zborurile spre şi dinspre aeroportul Braşov. Tot atât a plătit de persoană şi pentru zborul de întoarcere:

În preţul acestui bilet ai dreptul la un bagaj mare până în 23 kg cu dimensiunea de 100cm x 80cm x 30cm şi ai voie să iei şi bagajul acela de mână de 10 kg cu dimensiunea de 40cm x 30cm x 20cm, care trebuie să încapă sub scaunul din faţă”, a mai spus Nicu Comşa.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button