Expres

Lunetistul din Mosul, SPAIMA jihadiștilor!!!

 

„Misteriosul lunetist din Mosul”, așa cum l-a numit Daily Star, a ucis mai mulți lideri ai Statului Islamic în decursul timpului. Acum a acționat din nou, trăgând în jihadiștii care au vrut să spânzure un adolescent. Membri ai Statului Islamic au tras o rafală de gloanțe înspre el, însă eroul devenit un fel de Zorro pentru irakieni parcă a intrat în pământ.

La Mosul, nimeni nu-i cunoaște identitatea. Presa engleză susține că sub „masca” acestui personaj ar acționa mai mulți oameni.

„Acțiunile lunetistului servesc drept sursă de inspirație pentru rezistența împotriva organizației teroriste Statul Islamic”, a punctat Iraqi News.

François Hollande, președintele Franței, a făcut ieri un apel la coaliția internațională antijihadistă să anticipeze consecințele recuperării orașului Mosul: „Mulți dintre jihadiștii străini vor reveni în țările lor de origine sau se vor duce în Siria”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button