Expres

Lui Mircea Badea i s-a luat tensiunea în direct în emisiune

Lui Mircea Badea i s-a luat tensiunea în direct în emisiune.

Cunoscutul realizator de televiziune Mircea Badea a fost protagonistul unei scene aparent îngrijorătoare, un doctor de la ambulanță luându-i tensiunea în direct în cadrul emisiunii de la Antena 3 CNN.

Mircea Badea a acceptat să fe controlat de medici pentru că pe 29 septembrie s-a sărbătorit Ziua mondială a inimii, eveniment organizat la nivel internaţional de World Heart Federation.

Faptul pentru care sunt decapotat, pentru care am venit cu tricoul decapotabil, are o noimă tehnică. Ştiţi că există Ziua Inimii? Noima de Ziua Inimii zice că e bine să te controlezi din când în când. Şi măcar să-ţi măsori tensiunea. În acest scop simplu, i-am invitat alături de noi pe doi domni de la Ambulanţă care vin cu echipamentele. Mi se va lua tensiunea. Am nişte apucături zilnice absolut nerecomandabile”, a spus Mircea Badea, care a avut o tensiune de 134/84 mm Hg, în timp ce pulsul a fost 76.

Foto: captură video


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button