Expres

Lucian Mîndruță: „Aceeași competență la transporturi și în Ungaria”

Lucian Mîndruță: „Aceeași competență la transporturi și în Ungaria”

Jurnalistul Lucian Mîndruță a relatat experiența pe care a avut-o în drum spre Austria, acolo unde s-a deplasat cu mașina.

El a povestit că a parcurs o distanță de 10 kilometri pe autostrada care leagă Budapesta de Viena și a observat doar 4-5 utilaje staționate pe marginea drumului. Ironizând situația, Mîndruță a presupus că aceștia stăteau nemișcate datorită faptului că era zi de sâmbătă.

Aceeași competență la transporturi și în Ungaria: O bucată mare din autostrada spre Austria e restricționată pentru lucrări. Pe 10 km am găsit 4-5 utilaje. Stăteau, că e sâmbătă, presupun. Practic, am ajuns în România mult mai devreme”, a scris acesta pe Facebook.

Lucian Mîndruță: „Aceeași competență la transporturi și în Ungaria”. Postarea sa a devenit virală, iar oamenii au comentat, dezvăluind că situația este aceeași de 5-6 ani.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
7 luni în urmă

Waxerul ăsta, în crunta lui prostie, nici nu are habar cum e cu zilele săptămânii. În ce zile se muncește și în care nu.

Citeşte şi...
Close
Back to top button