Expres

LOVIN’ AFI – Luna dragostei la AFI Brașov

Deși afară arată ca și cum ar veni Crăciunul, este totuși februarie, luna dragostei. Lună în care vă propunem să vă reamintiți ceea ce sunteți și ceea ce iubiți.  Vă provocăm să vă declarați iubirea fie că este vorba de propria persoană, de partenerul sau partenera de viață sau de pasiunile care vă fac mai fericiți zi de zi.

Ne dorim să dezghețăm zâmbetele vizitatorilor noștri într-o atmosferă desprinsă din filmele de dragoste. Am pregătit un decor cu multe inimi colorate și zone instagramabile menite să vă inspire la iubire și amintiri noi, de pus în ramă, alături de persoana iubită. Cupidon a pregătit chiar și un foișor al iubirii în care să vă declarați sentimentele sau de ce nu să spuneți marele DA jumătății. Și-a propus să concureze cu vestitul balcon al lui Romeo și Julieta. Merită să-l vizitați. A pregătit chiar și un playlist special în mall cu cele mai faine melodii de dragoste din toate timpurile pentru că DA, în februarie ne dorim ca dragostea să plutească în aer la AFI Brașov. Nu întâmplător am denumit campania lunii februarie LOVIN’ AFI.

Pe Podul Artiștilor din mall, la etajul 1 (vis a vis de magazinul Obstentum) găzduim o expoziție de pictură semnată de artista brașoveană Anca Timiș. Denumită sugestiv *Tăceri*, expoziția are dublu rol. Să  încânte retina, dar și să insufle iubirea pentru artă. În zilele de 14 și 24 februarie, împreună cu artista Anca Timiș vă provocăm să vă exprimați sentimentele de iubire prin pictură. Organizăm două ateliere de pictură live pe Podul Artiștilor. Participarea va fi gratuită și se va face pe pagina de Facebook AFI Brasov. Stați cu ochii pe noi! În luna iubirii, pregătim și concursuri cu premii super faine pe conturile de social media AFI Brașov, atât pe Facebook, cât și pe Instagram. Cupidon te va ajuta să-ți găsești perechea potrivită… de papuci cu un voucher cadou de 1500 de lei de la Sketchers. Va îmbrăca un cuplu în hainele iubirii cu un voucher cadou de 1500 de lei de la LC Waikiki. Va oferi o cină romantică cadou pe terasa încălzită cu cel mai FAIN view spre Tâmpa din Brașov, în noua locație din mall, Trickshot. De reținut că Executive Chef Cristian Carabageac de la Trickshot, de-a lungul carierei, a creat meniuri pentru personalități precum Regele Mihai, şeicul Quatarului, Hamad bin Khalifa Al Thani, Madonna, Enrique Iglesias și în februarie va găti o cină special pentru tine și jumătatea ta pentru a vă condimenta povestea de iubire.

#FAINdeștiut că din ianuarie, în AFI Brasov te poți bucura de conceptul #FUNdining adus în premieră la Brașov de Trickshot. Bucătăria, Barul, Zona de jocuri (cu bowling, biliard, games) și Terasa încălzită îți oferă o experiență 360 de grade, o ieșire completă în oraș, într-una dintre cele mai moderne locații din orașul de la poalele Tâmpei. Atmosfera va fi completată de live DJ, de miercuri până sâmbătă. 

Tot la rubrica noutăți, îți reamintim că la început de an, am inaugurat și insula Heidi. Locul în care, în luna dragostei poți face declarații de iubire cu cafele sau ciocolate cu mesaje personalizate. Ne vedem la mall!

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button