Expres

LOTERIA FISCALĂ. AICI, bonurile câștigătoare!

 

UPDATE2: A fost extrasă valoarea bonului!

UPDATE1: A fost extrasă ziua câştigătoare!

Ministerul Finanțelor Publice (MFP) organizează a șase extragere lunară a Loteriei bonurilor fiscale, după două ocazionale. La această tragere vor participa bonurile fiscale emise în luna octomrbie 2015. Extragerea are loc în studioul TV al Loteriei Române. Pe myTEX.ro aflaţi în direct care este data şi care este valoarea bonurilor declarate câştigătoare.

Ca și în cazul ultimei extrageri desfășurate în cadrul Loteriei bonurilor fiscale, selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Astfel, astăzi, Loteria Română va organiza extragerea din urne a bilelor care vor desemna luna, ziua și valoarea bonurilor câștigătoare în prima etapă de selecție. După centralizarea bonurilor câștigătoare, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea celor 100 de bonuri câștigătoare.

Extragerea de astăzi va avea şi ea două etape, după cum urmează:
– etapa I: se va extrage o bilă, reprezentând ziua emiterii bonului: 11 octombrie
– etapa III: se vor extrage 3 bile, reprezentând valoarea bonului: 772 de lei

La această extragere participă toate bonurile fiscale emise în perioada 1-31 octombrie 2015, fără a fi necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date.

Extragerea va fi realizată cu urnele și bilele pe care Loteria Română le utilizează pentru tragerile loto. Totodată, extragerea va fi organizată în prezența unei comisii de tragere formată din câte un reprezentant al MFP, ANAF și CNLR, iar bilele și urnele vor fi verificate în prezența comisiei înainte de extragere.

Citiți și:

LOTO. ÎN DIRECT, numerele câștigătoare!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button