Expres

LOTERIA FISCALĂ. Acestea sunt bonurile câştigătoare!

 

 

UPDATE2: A fost extrasă valoarea bonului!

UPDATE1: A fost extrasă ziua câştigătoare!

 

Ministerul Finanțelor Publice (MFP) organizează a doua extragere lunară a Loteriei bonurilor fiscale, după două ocazionale. La această tragere vor participa bonurile fiscale emise în luna iunie 2015. Extragerea are loc în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 20.00. Pe myTEX.ro aflaţi în direct care este data şi care este valoarea bonurilor declarate câştigătoare.

Ca și în cazul ultimei extrageri desfășurate în cadrul Loteriei bonurilor fiscale, selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Astfel, astăzi, Loteria Română va organiza extragerea din urne a bilelor care vor desemna luna, ziua și valoarea bonurilor câștigătoare în prima etapă de selecție. După centralizarea bonurilor câștigătoare, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea celor 100 de bonuri câștigătoare.

Extragerea de astăzi va avea şi ea două etape, după cum urmează:
– etapa I: se va extrage o bilă, reprezentând ziua emiterii bonului: 23 (iulie)
– etapa III: se vor extrage 3 bile, reprezentând valoarea bonului: 364 lei

La această extragere participă toate bonurile fiscale emise în perioada 1-31 iulie 2015, fără a fi necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date.

Extragerea va fi realizată cu urnele și bilele pe care Loteria Română le utilizează pentru tragerile loto. Totodată, extragerea va fi organizată în prezența unei comisii de tragere formată din câte un reprezentant al MFP, ANAF și CNLR, iar bilele și urnele vor fi verificate în prezența comisiei înainte de extragere.

 

Depunerea cererilor de revendicare se realizează începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea în original a bonului fiscal câștigător, alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de revendicare a premiului. Formularul cererii poate fi obținut gratuit de la administrația fiscală la care se depune bonul fiscal sau descărcat de pe site-ul MFP – www.mfinante.ro. Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine). Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câștigătoare în prima etapă de selecție, va elibera o copie a acestora cu mențiunea „conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenței, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP și ANAF.

În situația în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista centralizatoare cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1.000.000 lei este împărțit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare. Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale pentru care s-au revendicat premiile, se constată depășirea numărului de maximum 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câștigători, printr-un algoritm special, care a fost aplicat în 6 august pentru a finaliza cea de-a doua extragere ocazională (organizată în 28 iunie), când au fost desemnate drept câştigătoare 508 bonuri cu valoarea de 135 de lei emise în 23 mai.

Citiți și: 

LOTO. Numerele extrase, ÎN TIMP REAL

Ministerul Finanțelor a publicat lista celor 100 de câștigători la Loteria bonurilor fiscale

 Exclusiv. Doi BRAȘOVENI au câștigat 10.000 de lei la Loteria fiscală

508 bonuri fiscale vor participa la a doua extragere a Loteriei

LOTERIA FISCALĂ. Atenție! S-a consumat doar prima etapă

LOTERIA FISCALĂ. Aflaţi ÎN DIRECT care sunt bonurile câştigătoareArticole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button