Expres

Liviu Dragnea, termen pentru eliberare condiționată

 

Judecătoria Sectorului 5 a admis, vineri, plângerea fostului șef al PSD Liviu Dragnea, făcută împotriva Penitenciarului Rahova, prin care solicita ca zilele în care nu a fost scos la muncă să îi fie recunoscute ca zile muncite. În urma deciziei instanței, lui Dragnea i se vor recunoaște cele aproape 50 de zile în care ar fi vrut să muncească dar nu ar fi fost lăsat. Dragnea s-a plâns instanței că interdicţia de a ieşi la muncă l-a împiedicat să primească avizul de eliberare condiționată al comisiei în luna februarie.

Liviu Dragnea a primit aviz pozitiv din partea Comisiei de liberare condiţionată a Penitenciarului Rahova, ceea ce înseamnă că poate merge mai departe în instanţă pentru a cere eliberarea. Avocata lui, Flavia Teodosiu, a explicat că primul termen în procesul de liberare condiţionată a lui Liviu Dragnea va avea loc în 27 aprilie, înainte de Paşte, la Judecătoria Sectorului 5.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button