Expres

Lisa Marie Presley a murit înglodată în datorii

Lisa Marie Presley a murit înglodată în datorii

Lisa Marie Presley, care a murit joi, 12 ianuarie, acumulase datorii de cel puțin 16 milioane de dolari, relatează publicația britanică The Mirror. Ea moștenise o avere de 100 de milioane de dolari.
Documentele de la tribunal referitoare la divorțul de Michael Lockwood au relevat că, în 2018, fiica lui Elvis avea datorii rezultate din impozite pe venit, o ipotecă neplătită și facturi nechitate la carduri de credit.

Datele au apărut în timpul procesului, când Lockwood, tatăl gemenelor Harper și Finley, a solicitat 40.000 de dolari pe lună pentru întreținerea copiilor. El a susținut atunci că Lisa Marie are mai mulți bani decât se arată în documentele judecătorești.

Potrivit documentelor, ea datora peste 10 milioane de dolari din impozite, din 2012 până în 2017, și șase milioane de dolari pentru casa ei din Marea Britanie, facturi și alte taxe neplătite.
Lisa a aruncat vina pentru datoriile de 16 milioane de dolari pe managerul ei de afaceri, Barry Siegel. În 2018, Lisa l-a dat în judecată pe Siegel, acuzându-l că a gestionat greșit moștenirea de 100 de milioane de dolari , însă tot ea a pierdut procesul și a trebuit să achite daune de 800.000 de dolari.
Siegel a spus că „obiceiurile ei de cheltuieli nesăbuite” au fost motivul din spatele ruinei financiare.

Lisa Marie Presley a murit înglodată în datorii


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button