Expres

Linie RATBV reînființată după șase săptămâni

Linie RATBV reînființată după șase săptămâni.

Actualizare

Linie RATBV reluată, dar cu mai puține curse

Desființată din 10 iulie, pentru că părea că se suprapune cu una nou creată, linia metropolitană 131 redevine funcțională de mâine. Linia 131, Braşov – Romacril Râşnov, fusese desființată pentru că de atunci fusese operaţionalizată linia 140 (Braşov – Zărneşti), care are staţie şi în cartierul Romacril, pentru ca râşnovenii din această zonă a oraşului să nu fie nevoiți să meargă pe jos până la prima staţie a liniei 130. Dar s-a dovedit că noua linie metropolitană e insuficientă.
„Veste bună pentru comunitatea noastră! Începând de marți, va fi reluată cursa autobuzului 131 pe traseul Cap linie cartier Romacril, Râșnov, până la Stadionul Municipal Brașov. Pe ruta Râșnov-Brașov, stațiile de oprire includ Cap linie Romacril, Chimica Service, stația A. Sahia, Str. Branului, calea Brașovului Pit Stop, Liceul Industrial Râșnov, Florilor, Lukoil și Blocurile MAN. Această decizie a fost luată în urma cererilor locuitorilor din cartierele Slavici, Cartierul 1 și 2. Linia 140 Zărnești – Brașov nu include stațiile de pe strada Branului din cauza decalării curselor ca timp și a supraaglomerării la orele de vârf”, a anunțat Ionuț Drăguțu, administrator public al Primăriei Râșnov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button