Expres

Linia ferată învechită şi neîntreţinută ar fi cauzat deraierea trenurilor din Braşov şi Arad

 

Linia ferată învechită şi sistemele de rulare neîntreţinute ale trenurilor sunt primele cauze constatate de anchetatori după deraierile de sâmbătă, din judeţele Braşov şi Arad.
Potrivit observator.tv, în timpul anchetei de la Racoş s-a observat că traversele erau putrezite, iar şuruburile ieşeau din macaz sau lipseau.
„Toată lumea fură! Banii pe care ar trebui să-i investească în infrastructură, în personal, în ăstea… îi fură. Aduce traverse numai date cu creozot pe deasupra şi în doi ani putrezesc”, a declarat un angajat CFR, aflat la locul unde a deraiat trenul de persoane Interregio 1745 Braşov – Mediaş – Baia Mare.
În Arad, şuruburile prea vechi ar fi distanţat şina. Astfel, ajunsă în locul slăbit, locomotiva trenului de călători s-a desprins de pe calea de rulare. Dar, potrivit presei centrale, şi trenul avea probleme la sistemul de rulare.

CITIŢI ŞI:

BRAȘOV. Tren deraiat în zona Racoș


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button