Expres

Linia 20 RATBV, întreruptă duminică de… Linia20

Linia 20 RATBV, întreruptă duminică de… Linia20

Conducerea RATBV S.A. anunță că suspendă duminică, 5 noiembrie 2023, timp de câteva ore, circulația autobuzelor de pe linia 20, care asigură legătura pe traseul Livada Poștei – Poiana Brașov. Măsura este determinată de desfășurarea la sfârșitul acestei săptămâni, pe Drumul Poienii (DN 1E), a unei competiții de ciclism de șosea numite… Linia20.

Astfel, duminică, 5 noiembrie, în intervalele orare 9.30 – 11.00 și, respectiv, 13.30 – 15.30, autobuzele de pe linia 20 nu vor parcurge traseul aminit. Ultimele plecări în cursă din capetele de linie înaintea celor două perioade de sistare a circulației vor fi la orele 9.00 și 13.00 din Livada Poștei, respectiv la orele 9.10 și 13.10 din Poiana Brașov. După ora 15.30 se revine la orarul obișnuit de circulație al unei zile de duminică pe linia 20”, a precizat directorul general al RATBV, Marian Geman.

Acesta menționează și faptul că în jurul orelor 10.00 pe tronsonul cuprins între Livada Poștei – Strada Mureșenilor – Strada Gheorghe Barițiu ar putea apărea unele întârzieri determinate de desfășurarea startului festiv al primei probe a competiției.
Angajații RATBV S.A. vor depune toate eforturile pentru ca imediat după ce se va finaliza competiţia de ciclism să asigure circulaţia mijloacelor de transport public pe linia 20.

RATBV S.A. îşi cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi le mulţumeşte pentru înţelegerea arătată. În funcţie de eventuale măsuri operative dispuse de Poliţia Rutieră sau organizatori, mai pot apărea unele schimbări în traseele operate de societatea noastră.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button