Expres

La Brașov va circula un autobuz al copiilor / Alte surprize pregătite de RATBV pentru 1 Iunie

La Brașov va circula un autobuz al copiilor…

Timp de 10 zile, între 1 și 10 iunie, un autobuz decorat și colantat pe gustul copiilor va circula pe un traseu special, în municipiul Brașov. Mai mult, pe 1 iunie, zona din fața Rectoratului (Livada Poștei) va deveni principala zonă de distracție pentru micuții din Brașov, petrecerea cu muzică, face-painting, dulciuri, animatori fiind oferită gratuit de RATBV.

În perioada 1-10 iunie, RATBV va pune la dispoziția copiilor (și a părinților dacă vor să-și însoțească micuții) un autobuz care va circula zilnic în intervalul orar 16.15 – 19.45, pe traseul Livada Poștei – Castanilor – Livada Poștei, într-o călătorie gratuită, fără opriri în stații, dar cu multe jucării și baloane amplasate în autobuz, precum și cu muzică pe gustul celor mici. Vor fi câte opt plecări în cursă, în fiecare zi, din Livada Poștei, de la peronul al doilea din fața Casei Baiulescu, la orele: 16.15; 16.45; 17.15; 17.45; 18.15; 18.45; 19.15 și 19.45. Doar la prima cursă, cea din 1 iunie de la orele 16.15, copiii vor fi însoțiți și de Minnie și Mickey Mouse.

Cele două personaje vor putea fi văzute apoi în Livada Poștei, unde RATBV va organiza petrecerea pentru copii, între orele 16.00 și 19.00.

Concurs pentru copii

Așa cum călătoria cu „Autobuzul copiilor” se prelungește până pe 10 iunie și surprizele pentru ce mici se întind tot până atunci: RATBV inițiază un concurs cu premii constând în jucării, invitații gratuite la Rezervația de zimbri de la Vama Buzăului și diplome. Concret, între 1 și 6 iunie, inclusiv, în „Autobuzul copiilor” vor fi amplasate două cutii, în partea din față a mașinii, în care concurenții vor putea depune, pe coli A4, eseuri sau desene / picturi având drept tematică transportul public: despre cum își imaginează transportul sau autobuzul viitorului.

Desenele sau eseurile (maxim o față a unei coli A4) vor fi depuse în cele două cutii dedicate (una pentru desene, alta pentru eseuri), având grijă ca pe verso să fie înscrise numele și prenumele autorului, precum și un număr de telefon al autorului / părintelui, pentru a putea fi invitat, dacă va fi cazul, la decernarea premiilor. Toate desenele și eseurile vor fi postate pe pagina de Facebook a RATBV în dimineața zilei de 7 iunie, iar câștigătorii vor fi desemnați prin cumularea unui număr cât mai mare de „like”-uri primite între 7 iunie, ora 09.00 și 8 iunie, ora 09.00, pe pagina de Facebook a RATBV.

Primii trei cei mai „votați” desenatori, respectiv eseiști vor fi premiați în data de 10 iunie, de „Ziua Transportatorului”, între orele 15.00 și 16.00, în Livada Poștei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
11 luni în urmă

[…] este un prilej pentru angajați de a petrece câteva zile libere în familie, iar apropierea dintre 1 iunie, week-end și zilele libere de Rusalii au creat contextul pentru o minivacanță cu impact minim […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare