Expres

La 24 de ani a pierit în incendiul transmis live. Pisica a răsturnat candela (video)

La 24 de ani a pierit în incendiul transmis live. Chiar în ziua de Crăciun, o persoană din Iași a murit în propria casă în flăcări, în timp ce făcea live pe contul de Facebook. Pisica ei a răsturnat o candelă și în doar câteva minute flăcările au aprins patul în care adormise.
Monalisa sau Lisa Zaira, precum își spunea, a fost o tânără de 24 de ani din comunitatea transgender. Pe numele său real Tudor Marian Pop, era destul de cunoscută în județul Iaşi.
În ziua de Crăciun, aceasta a adormit în timp ce transmitea live pe Facebook, având mâna pe o icoană și telefonul lângă ea. În momentul în care pisica a răsturnat candela, aceasta nu a reacționat. Ulterior, așternutul a luat foc sub privirile înspăimântate ale utilizatorilor care urmăreau live-ul.

Cei care au anunțat autoritățile au fost chiar urmăritorii din online. Ei au sunat la 112, dar nu știau nici adresa, nici numele real. Pompierii și medicii au ajuns prea târziu la fața locului pentru ca Monalisa să mai poată fi salvată.

În dimineața zilei de 25 decembrie, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat din municipiul Iași ar fi luat foc în timp ce doarme, acest lucru fiind observat de apelant pe o rețea de socializare. 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat apartamentul în care locuia persoana în cauză, în care s-a pătruns cu ajutorul unui echipaj ISU Iași, în interior fiind găsit cadavrul unui bărbat. Nu a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru stingerea incendiului”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Iași.

Suferea după moartea celei mai bune prietene

S-a deschis dosar pentru moarte suspectă. Legiștii au decis că tânăra a murit în urma unui edem pulmonar, din pricina intoxicației cu monoxid de carbon.

La 24 de ani a pierit în incendiu transmis live. Rezultatul analizelor toxicologice va veni în zece zile, scrie adevarul.ro.

Persoanele apropiate victimei susțin că acesta suferea după moartea Vasilicăi, cea mai bună prietenă, care făcea parte din comunitatea transgender. Pentru ea aprindea candele.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

O devianta mai putin. Paguba-n ciuperci.

Back to top button