Expres

Kate Middleton are cancer (video)

Kate Middleton, soția moștenitorului coroanei britanice, a anunțat că are cancer.
Prințesa de Wales a primit diagnosticul în urma testelor de după intervenția chirugicală din ianuarie.


Într-o declarație video, Kate spune că diagnosticul de cancer a fost un „șoc uriaș”, după un număr de „luni incredibil de dificile”. Ea a adăugat că urmează tratameny de specialitate și că se simte bine și mai puternică de la o zi la alta.

Testele de după operație au găsit prezent cancerul. Echipa mea de medici m-a sfătuit să încep chimioterapie preventivă și sunt, acum, în primele etape ale acestui tratament”, a spus prințesa. Diagnosticul prințesei de Wales vine la puțin timp după ce s-a aflat că și regele Charles suferă de cancer. Kate a spus că recuperarea după operație a luat timp și că prioritatea sa în acest moment este familia.

William și cu mine am făcut tot ce se poate să procesăm și să gestionăm totul în privat, de dragul copiilor noștri. Ne-a luat timp să le explicăm lui George, Charlotte și lui Louis într-un fel potrivit pentru ei și să-i asigurăm că voi fi în regulă”, a declarat Kate. Prințesa de Wales a mai spus că familia are nevoie de „timp, spațiu și intimitate”.


Kate și William nu vor mai fi prezenți alături de familia regală în duminica de Paște, iar prințesa nu va mai reveni la îndatoririle regale foarte curând. Conform reprezentanților familiei regale, absența neașteptată a Prințului William de la un servici memorial de la sfârșitul lui februarie a fost din cauza diagnosticului de cancer al lui Kate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare