Expres

Jurnalist sportiv, găsit la 7 luni după ce a murit

Jurnalist sportiv, găsit la 7 luni după ce a murit. Un cunoscut jurnalist sportiv din Italia, Pier Attilio Trivulzio, a fost găsit în apartamentul să din Novara la 7 luni după ce a murit. Descoperirea a fost făcută în urma sesizării unui fost coleg care nu a mai reușit să-l contacteze.

Potrivit Corriere della Sera, Pier Attilio Trivulzio, care avea 83 de ani, a murit din cauze naturale, însă în ultimii ani de viață a trăit izolat și nimeni nu s-a interesat de soarta lui. El a fost căsătorit și are un fiu care a emigrat de mai mulți ani în Anglia unde lucrează în industria filmului.

Marco Pirola, fostul său coleg, a încercat să mențină legătura cu el, dar acesta spune că ultima dată au vorbit în 2020. Atunci erau izolați din cauza pandemiei, iar Trivulzio i-a cerut ajutorul pentru a-și încărca telefonul. Însă de-atunci nu a mai răspuns la telefoane sau e-mailuri, iar Marco a devenit bănuitor, scrie Digi24.

Jurnalist sportiv, găsit la 7 luni după ce a murit. Pier Attilio Trivulzio s-a născut în 1940 și a fost jurnalist de Formula 1 care a colaborat cu mai multe publicații cunoscute din Italia. Era cunoscut de foștii colegi drept „Pat”. După necropsie s-a stabilit că decesul a survenit din cauza naturale, cel mai probabil în august 2022.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button