Expres

Jocurile de masă la cazinourile online – tot ce trebuie să știi despre ele

În cazinourile online, există patru mari categorii de jocuri: jocuri de masă, sloturi, jocuri live cu dealer și jocuri speciale. Probabil ai și observat pe site-urile de jocuri de noroc că există aceste patru mari secțiuni și fiecare are subdiviziuni cu nenumărate variante de jocuri din acea categorie. 

Numărul de cazinouri virtuale fiind tot mai mare de la o zi la alta și ritmul de viață al populației fiind tot mai alert, furnizorii de jocuri trebuie să răspundă cererii presante din partea operatorilor de jocuri de noroc, care la rândul lor trebuie să satisfacă dorința permanentă de nou a jucătorilor. Având la dispoziție atât de multe opțiuni de joc, clienții se plictisesc repede și vor mereu alte și alte jocuri noi. 

Deși există o enormitate de variante de jocuri de cazino online, realizatorii de jocuri au păstrat miezul jocurilor și în jurul lui au construit jocuri noi astfel încât clienții cazinourilor pot juca în fiecare zi ceva nou fără să se plictisească și va mai dura câțiva ani pentru a epuiza toate opțiunile.

Din cele patru mari categorii, jocurile de masă se bucură de o popularitate foarte mare. Aici sunt incluse jocuri precum poker, blackjack, baccarat, ruletă și craps. Dacă reușești să înveți foarte bine să joci poker și blackjack este similar cu a învăța cum să faci bani online pentru o perioadă scurtă de timp. Pe termen lung, nu funcționează această metodă de a face bani pentru că jocurile de noroc sunt folosite pentru distracție și nu ca o sursă de venit. Dacă ești totuși suficient de serios poți ajunge jucător profesionist de poker și să transformi distracția într-un job adevărat. 

Iată o privire detaliată asupra jocurilor de masă: 

Blackjack

Este un tip de joc de cazinou, cu reguli simple de învățat și care se joacă folosind un pachet de cărți. Scopul jocului este ca jucătorul să învingă dealerul obținând o mână mai bună decât a acestuia. Dar, pentru a câștiga trebuie ca valoarea cărților jucătorului să se apropie cât mai mult de un total de 21, fără să depășească această valoare. Dacă dealerul are însă o mână de cărți a căror valoare totală depășește un total de 21, atunci jucătorul este declarat învingător. 

La blackjack există diverse strategii de joc care te ajută să îți crești șansele de câștig, una dintre cele mai celebre fiind număratul cărților. Ca jucător începător este suficient să te axezi totuși pe o strategie de bază, pe care o găsești ușor pe internet. 

Este important să știi când să faci Hit și când să faci Stand. La început pare dificil, dar exersând vei ști când este momentul potrivit pentru fiecare mișcare. Poți exersa pe variantele gratuite de joc pe care le găsești atât pe site-urile cazinourilor online cât și pe cele ale furnizorilor. 

Craps 

Craps sau zaruri este un joc care implică multă acțiune și strategie. Deși te-ai putea gândi că nu este mare lucru să joci zaruri și să îți imaginezi că faci un pariu și apoi arunci zarurile, de fapt nu este chiar atât de simplu. 

Pe scurt, scopul jocului craps este să nimerești un număr aruncând două zaruri și apoi să nimerești același număr din nou înainte să iasă un șapte după aruncarea zarurilor. Persoana de la masa de joc care aruncă zarurile se numește Trăgător. Jocul implică și alte reguli adiționale, cu care te vei familiariza după ce vei exersa suficient fie jucând gratuit, fie pariind sume mici. 

Există și multe variante de pariuri la jocul de zaruri. Cel mai cunoscut și frecvent folosit este Pass Line Bet. Are un avantaj al casei de numai 1.41% și este cel mai ușor pariu de făcut. Jucătorii pariază pe Trăgător care ar trebui să arunce un 7 sau un 11 înainte de un 2, 3 sau 12 la tragerea de comeout. Dacă zarurile ajung pe 7 sau 11, pariul este câștigător, dar dacă zarurile au 2, 3 sau 12, cel care a făcut acest pariu pierde. 

Three Card Poker

Este o variație a jocului clasic de poker, dar nu se joacă împotriva jucătorilor de la masă ci împotriva dealerului. După ce se fac pariurile, fiecare persoană de la masă primește trei cărți, iar la final câștigă cine are mâna mai bună în comparație cu dealerul. 

Three Card Poker permite jucătorului să parieze împotriva dealerului. O altă variantă de pariere presupune ca jucătorul să parieze pe valoarea propriei mâini de trei cărți. Și o a treia modalitate de pariere este atât împotriva dealer-ului, cât și pe valoarea propriei mâini.

Alte jocuri de masă 

Baccarat – este un joc de cărți interesant, dar nu atât de popular ca pokerul sau blackjackul. Se joacă între Jucător și Bancher. Scopul jocului este să pariezi pe câștigătorul dintre cele două mâini: fie pe Bancher, fie pe Jucător. 

Four Card Poker – este asemănător cu Three card poker. Acest joc le permite jucătorilor să plaseze un pariu de trei ori Ante (pariul obligatoriu).

Ruleta europeană – este jucată cel mai des în cazinourile europene și este preferata jucătorilor în comparație cu ruleta americană datorită avantajului casei care este de 2.70%, aproape jumătate mai mic decât cel al ruletei americane. 

Concluzie

Jocurile de masă sunt numeroase și fiecare dintre ele are farmecul lui. Pentru a ști care dintre acestea ți se potrivește, este bine să le încerci pe toate în variantele demo sau revendicând bonusuri fără depunere care oferă bani gratis pentru a juca. 

Atunci când vei începe să pariezi pe bani adevărați, folosește mize mici pentru a reduce cât mai mult pierderile.

P


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
multumit
11 luni în urmă

Si uite asa,ne “ridicam continuu nivelul de cultura generala”.
Asta e subiect de “importanta majora” pentru cetatenii tarii !!!!

9 luni în urmă

[…] lumea cazinourilor este acompaniată de o pregătire meticuloasă și de învățarea detaliilor mesei de joc. În calitate de dealer de cărți, el este supus unui antrenament riguros, în care trebuie […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare