Expres

Jocuri care dezvoltă logica și abilitățile de numărare

Pe lângă faptul că jocurile reprezintă o modalitate distractivă de a petrece timpul liber, unele dintre acestea vă pot fi și utile. Unele jocuri vă pot dezvolta abilitățile de logică, raționament și calcul, precum și memoria, care ajută la menținerea minții active și eficiente chiar și la bătrânețe. Ba și mai mult, unele dintre jocurile disponibile la https://casinoverde-ro.com/ vă oferă și șansa de a obține câștiguri.

Blackjackul

Blackjackul (foto) este un joc de-a dreptul legendar. Cu un background cultural puternic, generat în special de regăsirea în scenariile de Hollywood, Blackjackul este unul dintre cele mai populare jocuri de cărți.

Blackjackul se joacă cu un pachet de cărți franceze, excluzând jokeri. Jocul necesită cunoașterea câtorva reguli de bază și recompensează jucătorul care reușește să obțină un scor mai bun decât cel al bancherului. Pentru a excela în blackjack trebuie să cunoașteți bine legile calculului probabilității, astfel încât să știți cu o mai mare certitudine dacă este potrivit să cereți o carte suplimentară sau dacă este mai convenabil să nu mai luați cărți.

Și, cel mai important, pentru a avea mai multe șanse de câștig la masa de blackjack, jucătorii au nevoie de abilități excelente de numărare a cărților. Așadar, cu cât mai mult veți juca la mesele de blackjack, cu atât mai multe șanse aveți de a vă dezvolta nu doar abilitățile analitice și strategice, dar și memoria.

Cubul lui Rubik

Cubul Rubik este un puzzle care este cel mai bine vândut puzzle din istorie. Cubul este alcătuit din șase fețe, fiecare dintre acestea fiind formată din nouă pătrate colorate. Pătratele pot fi răsturnate în diferite moduri. Scopul jocului este de a aduce fiecare față a cubului la aceeași culoare.

Deoarece jocul a fost creat mulți ani în urmă și a devenit unul foarte popular la nivel mondial, de-a lungul anilor s-au dezvoltat numeroase strategii. Merge vorba despre diverse tehnici, care au sarcina nu numai de a ajuta jucătorul să rezolve puzzle-ul, ci de a încerca să minimizeze numărul de mișcări efectuate, pentru a reduce timpul de finalizare a puzzle-ului cât mai mult posibil.

Sudoku

La fel ca și în cazul cubului lui Rubik, cel mai curând, ați auzit și despre Sudoku. Acest joc constă în completarea unei grile formate din nouă casete orizontal și tot atâtea casete dispuse vertical. În fiecare casetă trebuie introdus un număr de la unu la nouă. Obiectivul jocului este de a introduce numerele în așa fel încât toate coloanele, rândurile și pătratele să fie formate din toate numerele de la unu la nouă, evitând introducerea de mai multe ori a aceluiași număr în aceeași coloană, rând sau în aceeași cutie.

P


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button