Expres

Jandarmii brașoveni au dat amenzi de peste 160.000 de lei, în noiembrie. Pentru ce contravenții…

Jandarmii brașoveni au aplicat amenzi de peste 160.000 de lei, în noiembrie.

Echipaje ale Inspectoratului de Jandarmi Județean „Nicolae Titulescu” Brașov au acționat în luna noiembrie atât independent, cât și alături de polițiști. S-a acționat pentru siguranța cetățenilor și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale. Jandarmii brașoveni au avut 481 de misiuni de ordine publică. Au fost prezenți inclusiv la evenimente culturale și sportive, pentru a asigura ordinea publică.

„Au fost executate acţiuni pentru prevenirea şi combaterea fenomenului contravenţional şi infracţional specific anotimpului rece, prin monitorizarea respectării legislaţiei referitoare la de prevenire și combatere a tăierii și comercializării ilegale a materialului lemnos și a brazilor de Crăciun., precum și la regimul materialelor pirotehnice (petarde, artificii)”, a mai informat purtătorul de cuvânt al IJJ Brașov, Luiza Dănilă.

În perioada 01 – 30 noiembrie, au fost aplicate 216 sancțiuni contravenționale. Acestea au constat în avertismente și amenzi contravenționale, după caz. Valoarea totală a amenzilor este de 161.300 lei. S-au dat sancțiuni în conformitate cu prevederile Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, al Legii 407/2006 a vânătorii și a protecției fondului cinegetic, al OUG 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, precum și al legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.


Jandarmii din Vama Buzăului, Predeal, Râșnov, Zărnești, Făgăraș și Brașov au confiscat peste 30 mc de material lemnos. Acesta a fost predat autorităților competente.
Jandarmii vor continua acțiunile și în perioada următoare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button