Expres

Jandarm mort la 46 de ani, după ce i s-a făcut rău subit

Un jandarm a murit la 46 de ani, după ce i s-a făcut rău subit. Subofițerul Sorin Catricicău, de la Jandarmeria Satu Mare, a început să se simtă rău duminică seară, 4 iunie. A fost internat la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, acuzând dureri în zona abdominală.


Ieri dimineață, a rugat-o pe soția lui să îi ducă niște medicamente pe care i le-a prescris medicul specialist. Din păcate, în jurul orei 08.00, soția a fost anunțată că bărbatul a fost mutat de urgență la secția de Terapie Intensivă. Din nefericire, în jurul orei 11.00, jandarmul a decedat.


Potrivit presasm.ro, medicii au încercat să îl resusciteze, dar a fost zadarnic. Jandarmul nu era cunoscut cu probleme medicale.
Priveghiul va fi joi, 08.06.2023, de la ora 19.00, iar înmormantarea va fi vineri, de la ora 13.00, la cimitirul privat de pe strada Amațiului, în municipiul Satu Mare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
3 luni în urmă

Lătrăul deviant waxerist vilighei pe când? Împreună cu jumară, nebuna de moldovan, mahler piromana, mihăilă frizerița de fofoloance, ghiță rujatul, arahatul, cherecheșu, rafiliotu, căcuțu, plăvanul…? ĂȘTIA PE CÂND!?
SPERĂM CÎT MAI REPEDE!!!

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
3 luni în urmă

Ma-ta ce mai face? Tot prin spatele garii?

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
3 luni în urmă

Bețiva de mă-ta, drojdiera care te-a fătat în crășmă, după cum tu ai recunoscut, te mai suportă? Zi, aurolacule.
CHIAR, ÎN BUDA CĂREI BOMBE TE-A SLOBOZIT!? Scrie, avortonule, nu te rușina.

Back to top button