Expres

Intervenție cu final tragic la un caz de violenţă domestică

Intervenție cu final tragic la un caz de violenţă domestică
Un adolescent în vârstă de 16 ani, din Edmonton, Canada, s-a sinucis după ce și-a împușcat mama și doi polițiști. Cei doi agenţi interveniseră la acel apartament, după ce s-a primit un apel de urgenţă privind „o ceartă în familie”.

Femeia, mama adolescentului, a fost transportată la spital cu răni grave, unde este stabilă și a rămas internată. Scenele șocante au avut loc, joi, într-un apartament din orașul Edmonton, din provincia Alberta.

Polițiștii ajunși la fața locului au fost și ei împușcați mortal, însă nu există niciun indiciu că ofițerii au tras focuri de armă, potrivit The Guardian. Cei doi polițiști uciși aveau 35, respectiv 30 de ani. Alţi ofiţeri au ajuns la scurt timp de la împuşcături şi, fără a aştepta ambulanţa, şi-au dus repede colegii căzuţi la un spital, unde s-a declarat decesul.
Tânărul de doar 16 ani a murit împușcându-se, a precizat Dale McFee, șeful serviciului de poliție din Edmonton.
„Aceşti ofiţeri îşi făceau meseria. Este de necrezut. Este de neimaginat. Este îngrozitor. Este o tragedie. Suntem cu toţii îndureraţi”, a spus el.

Intervenție cu final tragic la un caz de violenţă domestică. Premierul Canadei, Justin Trudeau, a transmis condoleanțe și sprijin celor dragi și colegilor ofițerilor.

În fiecare zi, ofițerii de poliție se pun în pericol pentru a menține oamenii în siguranță. Vestea că doi ofițeri de poliție din Edmonton au fost uciși în îndeplinirea datoriei ne amintește de această realitate”, a scris acesta pe Twitter.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button