Expres

Încă o femeie omorâtă de un câine

Încă o femeie omorâtă de un câine

Un bărbat din Sectorul 3 din București a anunțat poliția, luni, 20 februarie, că o femeie este mușcată de un câine într-o curte. Victima a murit la scurt timp după ce medicii au ajuns la ea.

Polițiștii au intervenit la fața locului și au stabilit faptul că victima, de 53 ani, era căzută în curtea imobilului, în stare de inconștiență, având mai multe leziuni pe corp, iar într-una dintre camerele imobilului se afla un câine de talie mare.

Agresiunea canină a fost observată de doi vecini, informează Poliția Capitalei. De asemenea, s-a stabilit faptul că victima venise la imobilul în care se afla câinele pentru a-l hrăni. Echipajul medical prezent la fața locului a constatat decesul femeii.
Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale.

Încă o femeie omorâtă de un câine. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Potrivit unor surse, tatăl femeii adoptase câinele acum patru luni, de la ASPA. Bărbatul l-a dus într-un imobil din Sectorul 3, unde are sediul o firmă de construcții. Femeia se ducea ocazional să-l ajute și să-i dea de mâncare animalului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button