Expres

Încă o amendă pentru Naşul TV

Încă o amendă pentru Naşul TV.

Naşul TV a primit din nou o amendă de la Consiliul Naţional al Audiovizualului pentru două emisiuni cu senatoarea Diana Şoşoacă, difuzate în luna iunie. Postul Naşul TV trebuie să plătească 50.000 de lei (aproximativ 10.000 de euro) pentru mai multe afirmaţii despre barajul din Ucraina, NATO şi regimul comunist.

La emisiunea ”Să vorbim despre tine”, moderată de Gabriela Caliţescu în data de 7 iunie, au fost prezenţi invitaţii Diana Şoşoacă (senatoare, partidul SOS România), Mihai Rapcea (avocat) şi Iulian Şerban (doctor, partidul SOS România, prin Skype), potrivit Pagina de Media. A fost redată o declaraţie făcută în Parlament, a senatoarei Şoşoacă, despre reprezentanţi ai NATO şi ai ambasadei Statelor Unite ale Americii şi despre o aşa-zisă distrugere a vieţii oamenilor. S-au făcut afirmaţii cum că „România şi mai ales NATO se pregătesc de conflict militar” şi „sunt interesaţi de laboratoare”.

Tot în emisiunea Să vorbim despre tine, dar difuzată pe 21 iunie, au fost date două fragmente din intervenţia Dianei Şoşoacă în Parlament, în care aceasta a vorbit despre efectele pe care le-ar produce ruperea barajului de la Kahovka asupra Dunării şi litoralului românesc.

Şoşoacă mai spune în declaraţia ei, că s-ar fi aşteptat să se ia măsuri, mai ales că pe teritoriul statului ucrainean s-au găsit laboratoare de cercetare şi dezvoltare a agenţilor patogeni. Din declaraţia Dianei Şoşoacă: „M-aş fi aşteptat să se ia imediat măsuri, mai ales pentru faptul că pe teritoriul statului ucrainean s-au găsit dezvoltate laboratoare de cercetare şi de dezvoltare a agenţilor patogeni. Nici nu mai contează cine a distrus acest baraj, ci cum se poate opri infestarea întregii planete cu tot felul de agenţi patogeni creaţi în aceste laboratoare, care se încadrează în activitatea de bioterorism, pentru că puhoaiele de apă vor veni încărcate cu aceste bacterii, tulpini periculoase şi se vor revărsa în Dunăre, în Marea Neagră”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button