Expres

Încă 2 zile libere pentru români

Încă 2 zile libere pentru români

Proiectul de lege care stabilește ca alte două zile să fie declarate de sărbătoare legală, în care nu se lucrează, a fost adoptat tacit de parlamentari. Constatarea formală va avea loc în ședința Senatului din 7 decembrie, potrivit Ziare.Com.

Cele 2 zile libere aflate în discuție sunt 6 și 7 ianuarie. Se sărbătorește Botezului Domnului, respectiv Sfântul loan Botezătorul. Prin urmare, românii vor avea, într-un an calendaristic, 17 zile libere.

Cele 15 zile libere stabilite în prezent de Codul Muncii sunt: 1 și 2 ianuarie (prima și a doua zi de Anul Nou); 24 ianuarie (Ziua Unirii Principatelor Române); Vinerea Mare (ultima zi de vineri înaintea Paștelui); prima și a doua zi de Paști; 1 mai (Ziua Muncii); 1 iunie (Ziua Copilului); prima și a doua zi de Rusalii; 15 august (Adormirea Maicii Domnului); 30 noiembrie (Sfântul Andrei); 1 decembrie (Ziua Națională a României); 25 și 26 decembrie (prima și a doua zi de Crăciun).

Încă 2 zile libere pentru români


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Foarte bine.
DOAR CA TREBUIE DESFIINTATE ACELE MIZERII NUMITE ”PUNTI”. STITI VOI CARE, ALEA PRIN CARE PARAZITII SOCIETATII, BUGETARII, CHIULESC PE BANII NOSTRI FOARTE MULTE ZILE.

adi
1 an în urmă

legi votate de puturosi . si asa nu se prea lucreaza in institutiile statului iar pentru invatamant eu propun ca zilele date de stat , libere si pica in vacante sa fie platite 1000/100.

1 an în urmă

[…] faptul ca și 6 și 7 ianuarie să devină zile libere, nu s-a mai anunțat nimic. Atunci se sărbătorește Botezului Domnului, respectiv Sfântul loan […]

Back to top button