Iată cum pot fi salamandrele utilizate în mod eficient în bucătăriile profesionale!
Pentru a produce feluri de mâncare de cea mai bună calitate, este necesar ca, în bucătării profesionale, să fie folosite doar echipamente performante, provenite de la firme apreciate pe plan internațional. Astfel sunt produsele pe care firma Fresco Expert le oferă de trei decenii antreprenorilor români din domeniul HoReCa.
De exemplu, dacă dețineți sau administrați o unitate de alimentație publică, aveți cu siguranță nevoie de echipamente de bucatarii profesionale pentru gratinat. Ideale sunt diferitele modele de salamandre disponibile chiar acum în magazinul online Fresco.ro. Dispozitivele de acest tip se vor dovedi ideale atât pentru diferite preparate din carne, precum frigăruile, cât și pentru sandvișuri sau toasturi.
Oferta este bogată, astfel încât fiecare restaurant, cantină sau fast-food poate beneficia exact de echipamentul de care are nevoie. Există produse alimentate electric sau pe gaz, cu sau fără lift, cu cele 3 laturi închise sau deschise. Ele sunt realizate din inox de cea mai bună calitate, au o putere cuprinsă între 2 și 14 kilowați și dispun de un reglaj fin al temperaturii. Iată unele dintre produsele care se bucură de cea mai mare apreciere în bucătării profesionale!
Modele de salamandre recomandate
Unul dintre cele mai apreciate produse este o salamandră electrică produsă de Virtus Group GmbH, cu puterea de 2,8 kilowați. Are înălțimea reglabilă în plan vertical și dimensiunea utilă de lucru de 320 pe 445 de milimetri. Greutatea netă a produsului este de 38 de kilograme, iar oferta actuală de preț este deosebit de avantajoasă. Mai precis, poate fi cumpărată pentru 3 040 de lei plus TVA, ceea ce reprezintă o reducere consistentă de la un preț inițial de 3 525 de lei plus TVA.
Un alt model care și-a dovedit eficiența în bucătăriile de top este o salamandră cu alimentare pe gaz, cu 4 arzătoare și puterea de 14 kilowați, produsă de asemenea de Virtus Group GmbH. Suprafața de gătire este de 670 pe 370 de milimetri, structura este realizată din inox, iar utilizatorul poate realiza reglajul temperaturii. Greutatea netă este de 50 de kilograme. Salamandra este disponibilă la prețul de 3 647 de lei plus TVA.
De mare folos în bucătării profesionale s-a dovedit și o salamandră electrică cu lift, cu puterea de 4 kilowați. Realizată din inox și dotată cu control al temperaturii, are o suprafață de gătire de 590 pe 320 de milimetri. Greutatea netă este de 54 de kilograme, iar prețul de 3 010 lei plus TVA. La fiecare produs, în preț este inclusă garanția Base Care.
Alte echipamente necesare în bucătării profesionale
Pe lângă salamandrele care sunt foarte utile pentru frigărui, sandvișuri sau toasturi, în bucătăria unităților de alimentație publică este nevoie și de alte echipamente esențiale. Cele mai importante dintre ele sunt cuptoarele profesionale, folosite pentru majoritatea rețetelor.
Apoi, este nevoie de achiziționarea de mașini de gătit și plite, grilluri și friteuze profesionale, mașini de fiert paste, marmite, precum și diferite echipamente mici și accesorii. Din aceste ultime categorii fac parte diferite modele de prese pentru hamburgeri, tigăi wok, deschizătoare de conserve, supiere electrice sau matrițe pentru paste.
Pentru dotarea completă a unei bucătării profesionale, alegeți cu încredere Fresco Expert! Veți avea parte nu numai de produse de calitate, ci și de servicii de consultanță, livrare, montaj, training și post-livrare!
Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.