Expres

Horoscop 9 august. Zodia care are parte de multă forță, în special în segmentul profesional

Horoscop 9 august. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Horoscop. Berbec

Horoscop. Calculele făcute în dimineața zilei, vizavi de plata aferentă eforturilor depuse de tine în segmentul profesional sunt de departe altele decât cele pe care le fac superiori tăi ierarhici de la serviciu. Discrepanța dintre ce sumă aștepți tu drept plată și ceea ce primești efectiv te răscolește profund. La prima vedere este bine să îți dozezi eficient cheltuielile.

Taur

Este greu să te adaptezi evenimentelor zilei și unui ritm impus de ceilalți. Pentru că tu îți dorești ceva mai multă intimitate, discreție și mai ales timp și energie de a te ocupa numai de tine, sigur că intri în polemici cu oricine îți iese în cale. Mai ales, membrii familiei te provoacă mult și îți solicită eforturile. Cu puțin efort și bunavoință ai reuși să te descurci cu toate.

Gemeni

Horoscop. Stările tale de spirit sunt amestecate și la fel și evenimentele la care vei lua parte. Ziua este favorabilă meditației profunde la diverse concepții, idei, relații sau situații în care ești implicat. Revizuirea acestora este imperioasă. Chiar dacă simți că trebuie să renunți la unele persoane din anturajul apropiat lasă acțiunea propriu-zisă pentru zilele următoare.

Rac

Horoscop. Provocările dinspre segmentul relațiilor cu prietenii sunt majore. Diferența de opinii este evidentă, aspect ce te poate duce cu gândul la a renunța la unele relații de acest fel şi la unele acțiuni și proiecte comune cu prietenii sau cu unele persoane din mediul profesional. Legi situațiile ivite și de eforturile personale depuse și plata aferentă acestora.

Leu

Ziua îți aduce multă forță, în special în segmentul profesional. Posibil să-ți displacă multe și mărunte la serviciu, în relațiile colegiale, cele cu șefii sau vizavi de poziția și imaginea ta în cadrul unui grup de lucru. Acum ai șanse pentru face corecțiile necesare îmbunătățirii acestora. Traversezi o perioadă în care îți poți reorganiza planurile de viață exact cum îți dorești.

Fecioară

Horoscop. Se pare că îți vei revizui multe idei, concepții, poate chiar filozofii de viață îmbrățișate până acum. Cumva dinspre planurile subtile ale existenței îți vin informații prețioase, care vrei, nu vrei, te conduc spre formularea unor observații și concluzii cu totul noi. Ești tentat să ignori realitatea cotidiană, pe considerentul că majoritatea oamenilor fac lucrurile într-un alt fel.

Balanţă

Horoscop. Pe lângă aspectele financiare personale cotidiene, de tipul cumpărături, achitarea unor facturi, datorii, vor apărea în plus fie cheltuieli care vizează domeniul profesional, fie informații deosebite legate de veniturile obținute la un loc de muncă. Totul roiește în jurul banilor astăzi, fiind astfel dificil să te concentrezi pe altceva.

Scorpion

Colaborărilor ar trebui să le acorzi atenție. Se preconizează schimbări importante în orice tip de parteneriat, inclusiv în relația cu partenerul de viață. Datorită poziției tale sociale, poate a imaginii tale publice, partenerii de afaceri și cel de viață pot dizolva rapid și pe neașteptate legăturile cu tine. Sau te pot provoca la discuții zgomotoase pe tema condițiilor și termenilor de desfășurare a proiectelor și acțiunilor comune.

Săgetător

Horoscop. O zi în care vă trebui să te ocupi de treburile mărunte și de rutină, atât la serviciu, cât și acasă. Bazează-te mai mult pe tine, pentru că toți ceilalți au alte treburi și vor refuza, politicos, să-ți acorde vreun ajutor. Neplăceri pot apărea numai de la faptul că îți dorești cu ardoare să faci cu totul altceva decât îți propune contextul zilei. Relaxează-te și accepta iureșul evenimentelor care și se desfășoară în cale.

Capricorn

Îndreaptă-ți atenția spre relația cu persoana iubită și copiii. Veselia este în toi, izul vacanței domnește în fundalul cotidian, așa încât profită de toate acestea și alătură-te celor dragi în diverse acțiuni recreative sau necesare rezolvării unor nevoi personale. Discrepanțe pot apărea de la cheltuielile comune, pentru că cei dragi au pretenția să plătești tu totul.

Vărsător

Horoscop. Astăzi este bine să te alături membrilor familiei, să iei legătura cu neamurile apropiate sau să-ți îndrepți atenția spre treburile gospodărești. Și totuși, fie îndatoririle profesionale, fie partenerul de viață îți vor da peste cap planurile domestice. Solicitările din partea colaboratorilor sunt mari și greu de ținut în frâu. Organizează-ți treburile zilei astfel încât să rezolvi prioritățile.

Peşti

Multă lume roiește în preajma ta și oricât ai dori să eviți contactul cu ceilalți, tot se vă găși o modalitate prin care cineva să te țină de vorbă pe teme diverse. În special, despre sectorul profesional și cel al sănătății poți afla astăzi informații prețioase. Unele aspecte discutate mai demult, dar uitate într-un colț al minții vor reveni astăzi. Ar fi înțelept să ții cont de tot ce afli.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button